CELEBRITIESSHOWBIZΝίκος Μουτσινάς: Τα νεότερα για την υγεία του, παραμένει στο νοσοκομείο ο...

Νίκος Μουτσινάς: Τα νεότερα για την υγεία του, παραμένει στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του. 

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας που δεν του επιτρέπει ούτε και σήμερα Τετάρτη να εμφανιστεί στην εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής το απόγευμα της Δευτέρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής του αφού το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται ένα θέμα υγείας το οποίο όμως δεν είναι σοβαρό και για το οποίο δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Ωστόσο θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και ως εκ τούτου, η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» δεν θα προβληθεί ούτε σημερα Τετάρτη (31/5).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή “Πρωινό”, ο υπάρχει μία φλεγμονή που δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι του το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το θέμα υγείας του αφορά στους πόνους στο στομάχι που είχε το τελευταίο διάστημα ο παρουσιαστής για το οποίο και πήρε αντιβίωση η οποία τελικά δεν τον βοήθησε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το “Καλό Μεσημεράκι” δε θα βγει ούτε σήμερα Τετάρτη στον αέρα και το πιθανότερο σενάριο είναι να μην βγει ούτε τις επόμενες ημέρες.

H χθεσινή ανακοίνωση:

Story

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS