CELEBRITIESSHOWBIZO Alec Baldwin στην πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στα γυρίσματα...

O Alec Baldwin στην πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust» (βίντεο)

O Alec Baldwin σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά και μιλά στο ABC και τον Τζορτζ Στεφανόπουλο για το θανατηφόρο ατύχημα και τον χαμό της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας ”Rust”.

Ο ηθοποιός κάθισε στο στούντιο του ABC απέναντι από τον δημοσιογράφος, ο οποίος χαρακτήρισε την συζήτηση διάρκειας μίας ώρας και 20 λεπτών ως «ωμή» και «έντονη».

Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την διευθύντρια  φωτογραφίας, αφού το όπλο είχε μέσα αληθινές σφαίρες. Η συνέντευξη πρόκειται να μεταδοθεί αύριο, ενώ από το τρέιλερ βλέπουμε τον Μπάλντουιν να καταρρέει σε αρκετές στιγμές, χωρίς μάλιστα να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Διαβάστε επίσης: Άλεκ Μπάλντουιν: Αυτή είναι η γυναίκα που σκότωσε κατά λάθος στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Την ίδια ώρα οι έρευνες για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να μάθουν το πώς και το γιατί και βρέθηκε αληθινή σφαίρα στο όπλο.

Ο ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργάτιδά του, επισημαίνοντας πως ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

«Η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε, δεν το έκανα. Δεν θα στόχευα ποτέ κάποιον με όπλο και να τραβούσα την σκανδάλη, ποτέ, κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Μια σφαίρα που δεν θα έπρεπε καν να είναι στα γυρίσματα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο σταρ του Χόλιγουντ.

Ο ίδιος περιέγραψε το ατύχημα ως το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ στη ζωή του. 

Δείτε αποσπάσμαστα από τη συνέντευξη, στην οποία ο Alec Baldwin περιγράφει τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν εκείνη την ημέρα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS