CELEBRITIESSHOWBIZΆρης Σοϊλέδης: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, όσο η Μαρία ήταν στο Survivor»

Άρης Σοϊλέδης: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, όσο η Μαρία ήταν στο Survivor»

Τα όσα ακούγονται για εκείνον τις τελευταίες ώρες και μερικές μόνο μέρες μετά την είδηση χωρισμού του από την Μαρία Αντωνά θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Άρης Σοϊλέδης με μήνυμα που έστειλε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Αφορμή για τις φήμες αυτές, κοινές φωτογραφίες του πρώην ποδοσφαιριστή με με μια εντυπωσιακή κοπέλα και τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής Happy Day.

Συγκεκριμένα από την συγκεκριμένη εκπομπή και μάλιστα από την παρυσιάστρια ακούστηκε ότι έχει προχωρήσει τη ζωή του πολύ πριν τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, όσο δηλαδή βρισκόταν στο Survivor.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Άρης έστειλε μήνυμα στη Μάρτζυ Λαζάρου, δημοσιογράφος της εκπομπής “Fay’s Time”αναφέροντας τα εξής: «επειδή κάτι ειπώθηκε σε μια εκπομπή, δε σημαίνει ότι ισχύει» και επεσήμανε ότι δεν υπήρξε τίποτα στην προσωπική του ζωή όσο η Μαρία ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα του σύντροφος

Υπενθυμίζουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε σχολιάσει στον αέρα του Happy Day ότι: «Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης καλώς ή κακώς ήταν ένα ζευγάρι που περιμέναμε να παντρευτούν, αλλά τελικά χωρίσανε. Φαίνεται λοιπόν, ότι οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται. Δε ξέρω, μπορεί να τη γνώρισα τώρα την κοπέλα, ή να είναι απλά μια φίλη του.»!

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Οι φήμες όμως ήθελαν τον Άρη Σοϊλέδη γενικώς να έχει προχωρήσει τη ζωή του όσο η Μαρία έλειπε, και όταν εκείνη γύρισε από το παιχνίδι, αυτό ήταν που δημιούργησε το χάσμα επικοινωνίας του. Τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν την γνωρίζω και μπορεί να είναι απλά μια φίλη του ή μια ξαδέλφη του».

Δείτε στο 8:30

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS