CELEBRITIESSHOWBIZΟ νέος φωτογράφος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle λατρεύει την...

Ο νέος φωτογράφος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle λατρεύει την Ελλάδα και το δείχνει

Και η απόδειξη βρίσκεται στις φωτογραφίες του

Αρκετές ημέρες πριν τη βάφτιση του γιου της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, γνωρίζαμε πως τις φωτογραφίες της τελετής θα τραβούσε ο Chris Allerton. Από τις αρχές του προηγούμενου μήνα που έγινε γνωστή η κλοπή των φωτογραφικών αρχείων του Alexi Lubomirski, το Παλάτι τέθηκε σε συναγερμό. Όπως ανέφερε τότε η Sun δεκάδες φωτογραφίες από τον βασιλικό γάμο κλάπηκαν, όμως το παλάτι κινήθηκε γρήγορα σχετικά με αυτό.

Ο Lubomirski είχε τραβήξει τόσο τις φωτογραφίες του αρραβώνα Harry-Meghan, όσο και του γάμου τους τον περασμένο Μάιο. Ο Chris Allerton από την άλλη είχε αναλάβει να βγάλει τη δεξίωση, αλλά και κάποιες κατά την διάρκεια του γάμου. Το royal ζεύγος μετά την κλοπή των αρχείων, φαίνεται να έδωσε στον Chris Allerton τον τίτλο του royal φωτογράφου της οικογένειας, με εκείνον να φωτογραφίζει τόσο την εμφάνισή τους στο Windsor με τον Archie την πρώτη φορά, όσο και τη γνωριμία του μικρούλη με την Ελισάβετ.

Η τελευταία του «αποστολή» ήταν η βάφτιση του Archie-Harrison με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένο. Ο Chris Allerton φαίνεται επίσης να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελλάδα και αυτό το είδαμε στο account του.

https://www.youtube.com/watch?v=mgfoyt55KAk

«Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά και η ευτυχία που μου ζητήθηκε να φωτογραφίσω τις Αυτού Υψηλότης, τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex, καθώς μοιράζονταν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με τον γιο τους»

«Χαρούμενη επέτειος! Τι τιμή που ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επέλεξαν να μοιραστούν αυτές τις φωτογραφίες με τον κόσμο στην πρώτη επέτειο του γάμου τους».

«Είναι τιμή μου που ανέλαβα να τραβήξω τις επίσημες φωτογραφίες στη βάπτιση του Archie Harrison Mountbatten-Windsor και για άλλη μια φορά να συμμετέχω σε μια τόσο ξεχωριστή και χαρούμενη περίσταση για τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex»

Ο Chris Allerton έχει επισκεφθεί την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κέρκυρα και απ’ ότι καταλάβαμε του άρεσε του πραγματικά πολύ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS