CELEBRITIESSHOWBIZO Νίκος Οικονομόπουλος απαντά στις φήμες για την προσωπική του ζωή

O Νίκος Οικονομόπουλος απαντά στις φήμες για την προσωπική του ζωή

Το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν τον Νίκο Οικονομόπουλο να διατηρεί σχέση με την κοπέλα την οποία παίζουν στο νέο του video clip.

Ο τραγουδιστής σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, μεταξύ άλλων και σε αυτές τις φήμες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής κάποια στιγμή ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την κοπέλα που πρωταγωνιστεί στο νέο του βίντεο κλιπ «Πρέπει δεν πρέπει».

Συγκεκριμένα εξήγησε ότι «Πολλές φορές όχι μόνο για μένα, αλλά και για άλλους ανθρώπους γράφονται πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς στον καθένα ξεχωριστά, αυτό παίρνει έκταση χωρίς λόγο. Καλύτερα να μην απαντήσεις καθόλου. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν. Αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν. Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό. Η κριτική και τα λαϊκά δικαστήρια υπάρχουν παντού.

Δεν απαντάω στο αν υπάρχει ή δεν υπάρχει κάτι με την κοπέλα του βίντεο κλιπ “Πρέπει δεν πρέπει”, δεν απαντάω για την προσωπική μου ζωή. Δε χρειάζεται να απαντήσω. Είτε υπάρχει κάτι είτε δεν υπάρχει, δεν θέλω να απαντήσω. Δεν μου αρέσει να είμαι κοινωνικός. Αν δεν περνάω κάπου καλά, δεν μπορώ να προσποιούμαι, προτιμώ να μην πάω» ανέφερε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Τέλος όταν ο Νίκος Οικονομόπουλος ρωτήθηκε για την πίστη του στον Θεό τόνισε: «Θα με πουν γραφικό, πιστεύω πολύ στον Θεό. Ζω με τον Χριστό και την πίστη μου. Δεν έχω αλλάξει ούτε ένα χιλιοστό από τη μέρα που ξεκίνησα. Κερδίζω εμπειρίες, μεγαλώνω και ωριμάζω».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS