CELEBRITIESSHOWBIZOι φανς του Σασμού δεν άντεξαν και ζήτησαν τη βοήθεια της Δέσποινας...

Oι φανς του Σασμού δεν άντεξαν και ζήτησαν τη βοήθεια της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Δέσποινα έλα πάρτον από εδώ» και άλλα επικά σχόλια στο Twitter για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ως Ανδρέα Βρουλάκη στον Σασμό.

Οι υποδείξεις του πιστού κοινού του Σασμού την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, εισακούστηκαν έστω και με καθυστέρηση, από τους σεναριογράφους. Ήδη στα πρώτα επεισόδια βλέπουμε ανατροπές και ωραίες εξελίξεις. Έχουμε όμως και παράπονα. Για τον αψύ Ανδρέα Βρουλάκη που θέλει να τα καταστρέψει όλα. Οι φανς του Σασμού ζήτησαν την παρέμβαση asap, του μόνου προσώπου που μπορεί να ηρεμήσει τον Βασίλη Μπισμπίκη.


Το επικό χαστούκι της Μαρίνας στον Ανδρέα
Είναι αυτονόητο πως δεν επιδοκιμάζουμε τη βία. Με οποιαδήποτε μορφή και αν εκφράζεται. Αλλά το χαστούκι που έδωσε στο χτεσινό επεισόδιο η Μαρία Πρωτόπαππα ως Μαρίνα στον Σασμό, αντιμετωπίζοντας τον έξαλλο Ανδρέα Βρουλάκη – Βασίλη Μπισμπίκη, μάλλον ήταν λογική συνέχεια του καυγά τους.

Γιατί έθιξε την κόρη της για τον δεσμό της με τον Αστέρη. Ο μόνιμα από εδώ και στο εξής θυμωμένος Ανδρέας, μόλις έχει μάθει από τον Παύλο ότι ο μικρός Πετρής και γιος του Αστέρη και της Αργυρώς, ευθύνεται για την ανακωχή της βεντέτας.


Ο μάλλον παλαιών αρχών Ανδρέας γίνεται έξαλλος και πηγαίνει να ζητήσει τον λόγο από τη Μαρίνα. Μόνο που εκείνη σθεναρά θα ορθώσει το ανάστημά της. «Ξύπνησαν οι σκλάβοι Αντωνάκη» που θα έλεγε και η Μάρω Κοντού.

Από εδώ και πέρα όμως ξεκινά ο πόλεμος. Και ο άμαχος πληθυσμός είναι συνήθως αυτός που την πληρώνει, όπως ήδη σου έχω γράψει.

Ο Μπισμπίκης – Βρουλάκης θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του. Με τον παλαιό ορθόδοξο τρόπο των Κρητικών. Μόνο με αίμα ξεπλένεται η ντροπή, αλλά πια είμαστε στο 2023 και ο Αστέρης με την Αργυρώ δεν τα καταλαβαίνουν πια αυτά. Ο νεαρός Σταματάκης μάλιστα θα τον προειδοποιήσει πως αν πειράξει την οικογένειά του θα αντιδράσει αναλόγως. Εκείνος δεν εννοεί όμως τη βία.

Bisbikis
Οι φανς του Σασμού ωστόσο ήδη δεν αντέχουν τον θυμωμένο Ανδρέα. Και αντί να ζητήσουν την παρέμβαση του καναλιού, ζήτησαν την παρέμβαση της Δέσποινας Βανδή. Έχουν χιούμορ στο Twitter.

Vandi 1

Vandi2

Vandi4
Bisbikis2
Vandi3
Vandi5
Asteris
Bisbikis

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS