CELEBRITIESSHOWBIZΌλγα Κιουρτσάκη: Ετοιμάζεται για τη βάπτιση της κόρης της - Οι εξελίξεις...

Όλγα Κιουρτσάκη: Ετοιμάζεται για τη βάπτιση της κόρης της – Οι εξελίξεις στη κόντρα με την Άντζελα Δημητρίου

Τις ετοιμασίες για τη βάπτιση της κόρη της έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες η Όλγα Κιουρτσάκη, την ίδια ώρα που η ρήξη στη σχέση με την μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου, δεν έχει ξεπεραστεί.

Φίλοι, ωστόσο, της Άντζελας, ανάμεσά τους και γνωστός παραγωγός μεγάλων επιτυχιών, προσπαθεί να την πείσει πως πρέπει να παραστεί στην βάπτιση, κυρίως για χάρη του παιδιού, το οποίο είναι εγγόνι της «και δεν φταίει σε τίποτα», όπως της αναφέρει. Πάντως και η Όλγα, από την μεριά της, φαίνεται να είναι διατεθειμένη να μην οξύνει άλλο την κατάσταση, αν και δεν της έχει συγχωρέσει ακόμη όσα ανέφερε δημόσια σε συνέντευξή της σε περιοδικό, αν η λαϊκή αοιδός κάνει εκείνη το πρώτο βήμα και αποφασίσει να παρευρεθεί τελικά στην βάπτιση της εγγονής της.

Ωστόσο, προκύπτει και άλλο ένα ζήτημα αφού, ενώ τον Αύγουστο η Άντζελα δήλωνε δημόσια με δηλώσεις της σε εκπομπές, πως η εγγονή της θα πάρει δύο ονόματα, τα Μικαέλα-Αγγελική (το «Μικαέλα», από το όνομα του αδελφού της Άντζελας, Μιχάλη), κανείς δεν είναι βέβαιος αν, έτσι όπως είναι οι σχέσεις μάνας και κόρης σήμερα, αυτό θα ισχύσει τελικά ή θα υπάρξουν… εκπλήξεις.

Περιοδικό Down Town

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS