CELEBRITIESSHOWBIZΟνούφριος Σωκράτους: Για ποιο επαγγελματικό βήμα του μετάνιωσε οικτρά;

Ονούφριος Σωκράτους: Για ποιο επαγγελματικό βήμα του μετάνιωσε οικτρά;

Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 06:00 μέχρι και τις 07:30, ο Ονούφριος Σωκράτους καλημερίζει στη συχνότητα του ACTIVE 107.4 και 102.5 μέσα από την εκπομπή «Πρωινή συχνότητα», δίνοντας το πρώτο στίγμα της ενημέρωσης, με ανασκόπηση του κυπριακού και ξένου Τύπου αλλά και των πρώτων θεμάτων των ηλεκτρονικών σελίδων.

Τα καυστικά σχόλια και οι επισημάνσεις, είναι αναπόσπαστο μέρος της εκπομπής, καθώς φιλοξενούνται τηλεφωνικά αρμόδιοι για τα πρώτα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Tv Μανία, ο δημοσιογράφος του Active 107.4 και 102.5, μίλησε για το νέο επαγγελματικό βήμα του, λέγοντας:

«Στον Active πίστεψα ότι είναι εφικτό να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους με κοινό όραμα, δημιουργικούς, που δεν μεμψιμοιρούν, αλλά δουλεύουν με όρεξη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έριξα άγκυρα σ’ αυτό το συγκεκριμένο ραδιόφωνο, γιατί πίστεψα σε συγκεκριμένους επαγγελματίες, δυναμικούς, δραστήριους,  που δεν χάνουν την ανθρωπιά τους. Μου μύρισε επιτυχία.»

Σε ερώτηση για ποιο σημείο στην καριέρα του μετάνιωσε οικτρά, ο δημοσιογράφος απάντησε «Εκεί που ήμουν πριν από τον Active».

Για τη συνεργασία του με το Plus Tv, τόνισε επίσης: Το Plus ήταν χάσιμο χρόνου και ανάξιο περαιτέρω σχολιασμού».

https://like.philenews.com/tria-dinata-onomata-allazoun-ta-dedomena-sti-radiofoniki-enimerosi/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS