CELEBRITIESSHOWBIZPan Dragomir: Η συνεργασία με τον Λούη Πατσαλίδη, το δοκιμαστικό και ο...

Pan Dragomir: Η συνεργασία με τον Λούη Πατσαλίδη, το δοκιμαστικό και ο Kiss 89,0!

Συνέντευξη στην Αφροδίτη Γεωργίου και το περιοδικό Tv Mania παραχώρησε η γνωστή Tik Toker και ραδιοφωνική παραγωγός του Kiss 89,0 Pan Dragomir, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη τηλεοπτική συνεργασία που έχει με τον Λούη Πατσαλίδη και αποκάλυψε πώς προέκυψε η παρουσία της στο «Λούης Night Show».

Ξεκίνησε να κάνει φαν βιντεάκια για να «σκοτώσει» την ώρα της την περίοδο της Πανδημίας, αλλά τελικά αυτά της άνοιξαν έναν δρόμο στα Κυπριακά Μέσα. Και μάλιστα σε δημοφιλείς συχνότητες, όπως είναι η εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη στον Alpha και ο Kiss Fm.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη: 

Ακολούθησε μια τηλεοπτική συνεργασία με μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της κυπριακής τηλεόρασης. Το «Λούης Night Show». Αυτό πώς προέκυψε;

Πολύ απλά! Μου έστειλαν μήνυμα από την παραγωγή για να μιλήσουμε, μου είπαν ότι ήταν για την εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη. Η αρχική ιδέα ήταν να κάνω κάποια βίντεο για την εκπομπή. Η παρουσία μου πλάι στον Λούη σε μεγαλύτερο βαθμό, μαζί με την Άντρεα Καφά, προέκυψε λίγο αργότερα. Όταν κάναμε το δοκιμαστικό μας να δούμε λίγο πώς γράφω, πώς επικοινωνούμε κλπ, προέκυψε και η συμπαρουσίαση. Ουρανοκατέβατα έρχονται… Δεν χρειάστηκε να πάρω κάποιο τηλέφωνο, να χτυπήσω κάποια πόρτα.

Ίσως αυτή η τηλεοπτική αθωότητα, επειδή βασικά ήσουν εκτός χώρου, και επειδή το έκανες απλά επειδή το αγαπούσες, να άνοιξε τις πόρτες…

Ίσως… Πέρασε μια σεζόν και ακόμα δεν πιστεύω ότι το ζω! Είμαι τόσο ευγνώμων επειδή όσοι ασχολούμαστε με τα Social Media και έχουμε followers, δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε επαγγελματικά χωρίς τον κόσμο. Κακά τα ψέματα, τα Social Media είναι δουλειά για πολλούς ανθρώπους σήμερα. Βασικά όμως, είναι η αγάπη και η στήριξη του κόσμου που μας βοηθά να συνεχίζουμε.

Και αφού απελευθερώθηκες λοιπόν, ήρθαν όλες αυτές οι ευκαιρίες. Ανάμεσά τους και η ραδιοφωνική εκπομπή στον Kiss Fm, 89,0! Δηλαδή μια δυνατή συχνότητα και στο ραδιοφωνικό κομμάτι… Σε ακούμε τα απογεύματα 17:00-19:00. Πες μου λίγο γιατί όσοι κάνουν ραδιόφωνο μιλούν για «έρωτα»;

Είναι αλήθεια αυτό που λένε… Το ερωτεύεσαι το ραδιόφωνο. Είναι ένα μέσο που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω μόνο στο Πανεπιστήμιο. Πάντα μου άρεσε αλλά δεν περίμενα ότι θα μου δοθεί αυτή η μεγάλη ευκαιρία. Χρειάζεται να έχεις τη δυνατότητα να μεταδίδεις την ενέργεια αποκλειστικά μέσα από τη φωνή σου. Όλο αυτό ήταν πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα! Ήθελα τόσο πολύ να το κάνω και επειδή ο Kiss Fm είναι ένας πολύ πετυχημένος σταθμός, με μια πορεία που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ήταν πολύ τιμητικό που με προσέγγισε. Ταιριάζει και στα δικά μου ακούσματα, αφού μου αρέσει η ξένη μουσική. Δεν έχω λόγια να σου πω πόσο ευγνώμων νιώθω που βρίσκομαι στην ομάδα του Kiss Fm.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS