CELEBRITIESSHOWBIZPan Dragomir: Η ξαφνική δημοσιότητα, οι haters και τα προσβλητικά σχόλια

Pan Dragomir: Η ξαφνική δημοσιότητα, οι haters και τα προσβλητικά σχόλια

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και την δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους παραχώρησε η γνωστή Tik Toker και ραδιοφωνική παραγωγός του Kiss 89,0 Pan Dragomir. Μεταξύ άλλων μίλησε για την ξαφνική δημοσιότητα με το τέλος της καραντίνας αλλά και τα μηνύματα από haters.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ξαφνιάστηκες όταν με το τέλος της καραντίνας, μια μέρα βγήκες από το σπίτι και συνειδητοποίησες ότι ο κόσμος εκεί έξω σε ξέρει;

Πάρα πολύ και μπορώ να σου πω ότι, στην αρχή ειδικά, ένιωθα πολύ άβολα απέναντι σε αυτούς που έρχονταν να μου μιλήσουν, γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει το πόσος κόσμος με «ήξερε» ή ότι με αναγνώριζαν ακόμα και μέσα από τη μάσκα. Εγώ ξεκίνησα να κάνω αυτά τα βίντεο, πιο πολύ για να «σκοτώσω» τη θλίψη της πρώτης καραντίνας και για να αξιοποιήσω κάπως δημιουργικά την ώρα μου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε τόση απήχηση στον κόσμο και πραγματικά τους ευχαριστώ γι’ αυτό.

Ως ένα κορίτσι που ζει τα σόσιαλ στην ολότητά τους, καταφέρνεις να αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά από τα σχόλια των «haters» ;

Προσπαθώ είτε να απαντώ με χιούμορ είτε να μην απαντώ καθόλου. Αυτό που με λύπη παρατηρώ σε σχέση με τους ανθρώπους που εκφράζουν όλη αυτή τη ρητορική μίσους, είναι πως πρόκειται στην πλειοψηφία τους για άτομα πιο παλιάς γενιάς και όχι από τους πιο νεαρούς σε ηλικία. Μερικά σχόλια είναι πραγματικά αδίστακτα και προσβλητικά, χωρίς κανένα λόγο. Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κάνω κάτι τέτοιο στον οποιονδήποτε αλλά προσπαθώ να επικεντρώνομαι στους ανθρώπους που με ακολουθούν. Χωρίς τον κόσμο, δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι εδώ, να κάνουμε αυτή την κουβέντα.

Διαβάστε επίσης: Pan: «Oι εικόνες που έβλεπα από εγκυμονούσες δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που ζούσα»

Το τελευταίο διάστημα εκτός από άτομο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης είσαι και τηλεοπτικό πρόσωπο. Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τον Λούη Πατσαλίδη;

Ήμουν ακόμα έγκυος, όταν επικοινώνησαν μαζί μου από την παραγωγή του «Louis Night Show», ρωτώντας με αρχικά αν θα μπορούσα να φτιάχνω κάποια βίντεο για την εκπομπή. Στην πορεία μού ζήτησαν αν ήθελα να είμαι και στο κομμάτι της συμπαρουσίασης μαζί με την Άντρεα Καφά. Εντάξει, κόπηκαν τα πόδια μου, διότι είναι μια εκπομπή, πολύ καταξιωμένη. Κάπου εκεί είπα, «Οκ δεν είναι αστείο πια. Φεύγουμε από τα social media και πάμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό». Εγώ, επειδή σπούδασα ΜΜΕ και ήθελα πάντα να εμπλακώ με τα media, ειδικά μέσα από μια εκπομπή όπως αυτή του Λούη, που είναι και πολύ κοντά στο δικό μου στυλ, θεώρησα ότι έπρεπε να αρπάξω την ευκαιρία, γιατί ένιωθα ότι θα μου ταίριαζε πάρα πολύ.

Όπως και με το ραδιόφωνο, από όπου σε απολαμβάνουμε τα απογεύματα στον Kiss FM 89.0.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι πίσω από το μικρόφωνο και δηλώνω ερωτευμένη! Νιώθω, μάλιστα, ότι αυτή είναι μόνο η αρχή μιας αγάπης που έτρεφα εδώ και χρόνια για το συγκεκριμένο Μέσο, πόσο μάλλον το να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι από μια τόσο δημοφιλή συχνότητα. Αρκεί να σου πω ότι αρκετό καιρό πριν, είχα αναρτήσει ένα βίντεο στο TikTok που και καλά αναπαριστούσε μια ραδιοφωνική εκπομπή. Όταν μού έγινε η πρόταση από τον Kiss FM, σκέφτηκα ότι κάποια πράγματα δεν μπορεί να είναι τυχαία, αφού πλέον μού δίνεται η ευκαιρία και στην πράξη να κάνω ένα όνειρο πραγματικότητα, παίζοντας τις μουσικές που και η ίδια απολαμβάνω.

View this post on Instagram

A post shared by Pan Dragomir (@pan.dragomir)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS