ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΥΓΕΙΑ

CELEBRITIESSHOWBIZΠάνος Μουζουράκης: Η απόφαση των εκπομπών μετά το μήνυμα στα ΜΜΕ για...

Πάνος Μουζουράκης: Η απόφαση των εκπομπών μετά το μήνυμα στα ΜΜΕ για τον γάμο του

Με τον δικό του, ξεχωριστικό τρόπο ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να ζητήσει δημόσια από τους δημοσιογράφους να μην παρευρεθούν στον γάμο του με την Μαριλού Κοζάρη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου στην Αίγινα.

Συγεκκριμένα ο αγαπημένος τραγουδιστής, ανέβασε ένα βίντεο, μέσα  από το οποίο μεταξύ άλλων ρίχνει και τα “καρφιά” του για όσα γράφτηκαν για το φύλο του μωρού τους. Το βίντεο αυτό ήταν αντικείμενο σχολιασμό από όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές χθες Πέμπτη με αρκετές να προβληματίζονται για το αν θα στείλουν τελικά τηλεοπτικά συνεργεία για κάλυψη ή όχι.

Το πρωί της Παρασκευής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανακοίνωσε την απόφαση των ψυχαγωγικών εκπομπών με την παρουσιάστρια να δηλώνει μέσα από την δική της εκπομπή πως θα στείλουν κανονικά τηλεοπτικά συνεργεία ώστε να καλύψουν το μυστήριο.

Διαβάστε επίσης: Μουζουράκης – Μαριλού: Το φύλο του μωρού που περιμένουν και η σχέση με Καινούργιου

«Πάω να ανακοινώσω την ετυμηγορία. Χθες προβάλαμε το βιντεάκι του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις αν πρέπει να στείλουμε αποστολή κλπ. Εκ των υστέρων έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μια εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε για ένα μεγάλο κόστος και λέω “εντάξει ρε Μαίρη μου να δούμε τι θα κάνουμε, δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες”. Χθες συναντήθηκα με την Καινούργιου και της λέω “εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης, θα στείλεις συνεργείο;” και μου λέει “πιστεύω απλά ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους. Εγώ θα στείλω” και λέω “συγγνώμη εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο;”. Άκουσα και την Μελέτη που είπε ότι θα στείλει και ότι θα είναι διακριτική. Οπότε θα στείλει ο ένας, θα στείλει ο ένας κι εμείς που πληρώσαμε να μην έχουμε το θέμα; Μαίρη το παίρνεις πάνω σου. Θα στείλει η Ελεονώρα που είναι μια γυναίκα που σέβεται τους ανθρώπους, θα στείλει η Καινούργιου που είναι κολλητή της νύφης, μόνο εμείς να ακυρώσουμε την αποστολή; Με τέσσερα ψηφία το κόστος για την αποστολή», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο το δημόσιο υπόμνημα για τον γάμο του που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS