ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΠάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κοζάρη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους...

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κοζάρη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους στην Αίγινα

Tην εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε σήμερα Σάββατο (27/5) ο Πάνος Μουζουράκης λίγο πριν η αγαπημένη του Μαριλού Κοζάρη, φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους!

Ο γάμος τους τελέστηκε το απόγευμα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα και πάνω από 500 άτομα βρέθηκαν στο νησί προκείμενου να τιμήσουν το ζευγάρι με την παρουσία τους.

Την εντυπωσιακή νύφη έφτασε στην εκκλησία μέσα σε ένα ολόλευκο vintage αυτοκίνητο.

Τη νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της, που την συνόδευσε στο vintage αυτοκίνητο συνοδευόμενη από τον πατέρα και ο αγαπημένος τραγουδιστής της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στα σκαλιά της εκκλησίας!

Το σκηνικό ήταν άκρως καλοκαιρινό σε μία μοναδική τοποθεσία και μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και αρκετά πρόσωπα της ελληνικής showbiz όπως η Κατερίνα Καινούργιου, κολλητή της νύφης, η Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Ματσούκα, αλλά και η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια.

Στον γάμο επίσης το παρών έδωσε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και τη μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη, η Έλενα Παπαρίζου με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη, η Ματίνα Νικολάου που κατέφθασε με τον αγαπημένο της Βασίλη Πορφύρη, ο Κώστας Κόκλας, ο Θανάσης Αλευράς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες.

Μετά τον γάμο, ακολούθησε δεξίωση στον υπερπολυτελή Πύργο Σαλιαρέλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS