CELEBRITIESSHOWBIZΠατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Πάνος Μουζουράκης!

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Πάνος Μουζουράκης!

Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Πάνος Μουζουράκης, καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος στον πρώτο καρπό του έρωτά τους!  Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά το πρώτο του μωράκι και είναι πανευτυχής. Την είδηση γνωστοποίησε η εφημερίδα RealLife, Μαριλού Κοζάρη, είναι έγκυος και σε πέντε μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. 

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, αν και πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο και για τους δύο, το περιμένουν πώς και πώς με αγάπη και υπομονή. 

Την είδηση σχολίασαν το πρωί της Κυριακής μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, με την παρουσιάστρια να στέλνει τις ευχές της στο ζευγάρι. Μάλιστα, αποκάλυψε τον λόγο που ο Πάνος Μουζουράκης ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις συνεντεύξεις του τους τελευταίους μήνες.

«Είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και το ζευγάρι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό πολλές φορές, ο Πάνος Μουζουράκης, όταν είναι να δώσει μία συνέντευξη, ήταν ένα θέμα το οποίο σκοπίμως ήθελε να αποφύγει», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Το ζευγάρι, είναι μαζί από το καλοκαίρι και πρόσφατα δημοσιεύτηκαν οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες. Η Μαριλού είναι 30 ετών και ιδιοκτήτρια φαρμακείου ενώ είναι και πολύ καλή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου.

«Η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή. Eίναι μαζί από το καλοκαίρι, και μάλιστα τον τελευταίο καιρό συζούν στα βόρεια προάστια» λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Υπενθυμίζουμε, ότι την είδηση γνωστοποίησε από τις 5 του Μάρτη, του περιοδικό Down Town και συγκεκριμένα το δημοσιεύμα ανέφερε: Εδώ και πέντε μέρες, ωστόσο, υπάρχουν φήμες περί… εγκυμοσύνης της Μαριλούς. Σύμφωνα με δικό μας ρεπορτάζ, οι φήμες αυτές μάλλον ισχύουν και οι δυο τους το κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό. Άλλωστε είναι πολύ νωρίς ακόμα… και οι δυο τους ό,τι έχουν να πουν, θα το ανακοινώσουν από τον επόμενο μήνα. Άλλωστε, ο Πάνος είναι πολύ ντροπαλός και χαμηλών τόνων, αποφεύγοντας τα φώτα τις δημοσιότητας, όσο γίνεται, και αποφεύγοντας πια να δίνει συνεντεύξεις αν και κάποια περιοδικά του το ζητάνε επίμονα. Πάντως το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS