CELEBRITIESSHOWBIZΠέτρος Φιλιππίδης: Προσπάθειες να αρχίσουν να προβάλονται οι σειρές του ηθοποιού

Πέτρος Φιλιππίδης: Προσπάθειες να αρχίσουν να προβάλονται οι σειρές του ηθοποιού

Στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με αφορμή το οικόπεδο του ηθοποίου στο Σοφικό Κορινθίας, το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό.

Το όμορο οικόπεδο κατακυρώθηκε με 75.601 ευρώ. Ο πλειστηριασμός για το σπίτι του στο Σοφικό, θα γίνει την Παρασκευή 16 Ιουνίου, με τιμή εκκίνησης 141.1210 ευρώ.

«Ο κ. Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχασε και χάνει όλα τα υπάρχοντά του. Άρα ούτε στενοχωρήθηκε, ούτε ευχαριστήθηκε. Όπως λέω, συχνά πυκνά, δεν θα χάσει ούτε την αξιοπρέπειά του, ούτε τη σχέση με το κοινό που τον αγάπησε τόσα χρόνια. Αυτή η σχέση είναι ακατάδεκτη και αδιατάραχτη» εξηγεί ο συνήγορος υπεράσπισής του.

Σχετικά με την πιθανότητα να προβληθούν και πάλι οι σειρές του ηθοποιού στην τηλεόραση ο κος Δημητρακόπουλος είπε: «Εάν τελικά το λάθος που γίνεται από τους καναλάρχες επιτραπεί να παίζονται σειρές του κ. Φιλιππίδη… Θα γίνει μια προσπάθεια όχι σε νομικό επίπεδο. Σε αυτό θα πρέπει να προσπαθήσει και το σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, θα πρέπει να βοηθήσει. Γιατί αν αρχίσουν να προβάλονται πάλι τα σίριαλ του κ. Φιλιππίδη, γιατί δεν είναι μόνος του, είναι και δεκάδες άλλοι ηθοποιοί.»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε αθώος για ένα μόνο κακούργημα της κατηγορίας του βιασμού κατά συρροή, ενώ κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες απόπειρας βιασμού στη δίκη η οποία ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2023. Όπως έχει γίνει γνωστό από τότε που ξεκίνησε η δικαστική του περιπέτεια, βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Πηγή: ΠρωτοΘεμα

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS