CELEBRITIESSHOWBIZΠώς ο Nicolas Cage ξόδεψε άδικα περιουσία $150 εκατομμυριών

Πώς ο Nicolas Cage ξόδεψε άδικα περιουσία $150 εκατομμυριών

Πιστεύεις ότι έχεις πρόβλημα με τα λεφτά σου; Δοκίμασε να χάσεις 150 εκάτ. δολάρια, να μένεις χωρίς λεφτά και να χρωστάς στο IRS (Internal Revenue Service) 13 εκατ. δολάρια. Ναι, μιλάμε για τον βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό Nicolas Cage ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κύπρο για γυρίσματα. Το καιρό που μεσουρανούσε ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς κι όμως κατάφερε να χάσει την περιουσία του. Πώς έφτασε χωρίς χρήματα ο Nicolas Cage;

Ο Nicolas Cage κατάφερε να βγάλει $150 εκατ. δολλάρια με την καριέρα του ως ηθοποιός από το 1996 μέχρι το 2011, συμπεριλαμβανομένου των κερδών από ταινίες όπως Gone in Sixty Seconds ($20 εκατ. δολλάρια), National Treasure ($20 εκατ. δολλάρια), Snake Eyes ($16 εκατ. δολλάρια) και Windtalkers ($20 εκατ. δολλάρια).

Το Forbes τον είχε κατονομάσει ως τον πιο καλοπληρωμένο ηθοποιό όλων των εποχών.  Δυστυχώς όμως, η διασκέδαση διάρκεσε για λίγο, αφού τα έσοδα του μειώθηκαν αλλά αυτός συνέχισε να ξοδεύει αλόγιστα. Όταν έγινε 40 χρονών βρέθηκε στο χείλος της χρεοκοπίας. Τότε κατηγόρησε τον λογιστή του ότι τον έστειλε ”στον δρόμο κατευθείαν για χρεωκοπία”.

Το 2009, το IRS τον αποτελείωσε προσθέτοντας στον ηθοποιό $6.2 εκατ. δολλαρία για φοροδιαφυγή με τον Nicolas Cage να ασκεί αγωγή στον πρώην λογιστή του για απάτη και αμέλεια.

Που πήγαν όλα τα λεφτά;

  1. Κρανία δεινοσαύρων
    Ένας αυτοαποκαλούμενος φίλος της ιστορίας, o Cage απευθύνθηκε στον Leonardo DiCaprio για ένα κρανίο ενός ”Tabrosaurus” ηλικίας 67,000,000 εκατομμυρίων ετών, αξίας πάνω από $300,000 δολαρία. Επίσης, είχε προφανώς και άλλα κρανία δεινοσαύρων.
  2. Δύο αλμπίνο βασιλιάδες κόμπρες
    Αναφέρεται ότι ο Cage χρησιμοποιούσε της κόμπρες για προστασία. Άλλοι λένε ότι τις χρησιμοποίησε για σεξουαλικές δραστηριότητες.
  3. Δύο νησιά στις Μπαχάμες
    Ο Cage αγόρασε ένα νησί νότια της Nassau, 40 στρεμμάτων και αξίας $7 εκατ. δολαριών.
  4. Η Lamborghini του Σάχη του Ιράν
    Ο Cage αγόρασε μια σπάνια αξίας $450,000 δολαρίων Lamborghini Miura SVJ από τον μακαρίτη Σάχη του Ιράν το 1997.
  5. Εξωτικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες
    Επίσης ξόδεψε τα εκατομμύρια του σε άπειρα ”vintage” αντικείμενα. Τον Ιούνιο του 2004, φαίνεται να κατείχε 30 μοτοσυκλέτες και 50 αυτοκίνητα.
    Η συλλογή των αυτοκινήτων του συμπεριλάμβανε 9 Rolls Royce και μία Ferrari Enzo αξίας $1 εκατ. δολαρίων, μία από τις 349 που κατασκευάστηκαν.
  6. Πολυτελή γιοτ
    Αγόρασε 4 γιοτ, ένα από αυτά το ονόμασε Sarita. Κόστισε $20 εκατ. και έχει 12 master υπνοδωμάτια.
  7. Ένα διάσημο στοιχειωμένο σπίτι
    Ο Cage αγόρασε αυτό το διάσημο σπίτι στην Νέα Ορλεάνη το 2006 για $3.45 εκατ. δολάρια. Λένε ότι άνηκε στον serial killer, Madame LaLaurie, ο οποίος ήταν η έμπνευση για τον χαρακτήρα του Kathy Bates στο American Horror Story: Coven. Στο σπίτι αυτό ο Madame LaLaurie σκότωσε και βασάνισε σκλάβους το 1800. Ο Θρύλος λέει ότι είναι στοιχειωμένο.
  8. Kεφάλια
    Σύμφωνα με επισκέπτες, o Cage έχει μια συλλογή από κεφάλια.
  9. Επιτύμβια Πυραμίδα
    Βρίσκεται στην Νέα Ορλεάνη, αυτή η επιτύμβια στήλη ήψους 9 ποδιών (274.32 cm)
    είναι χαραγμένη με την φράση ”Omni Ab Uno” στα λατινικά που σημαίνει ”Όλα απο ένα”. Το αγόρασε.
  10. Το πρώτο Σούπερ Μαν κόμικ
    Ο Cage έχει μια συλλογή από κόμικ βιβλία, δύο από αυτά είναι το ” Action Comics #1 ( η πρώτη εμφάνιση του Σούπερ Μαν και το ” Detective Comics 38″ (η πρώτη εμφάνιση του Robin, ο σύντροφος του Batman).
  11. Ένα κροκόδειλο
    O Cage έχει ένα. Επειδή όλες οι αμερικάνικες οικογένειες πρέπει να έχουν.
  12. Ένα καρχαρία
    Ένα ακόμη εξωφρενικό κατοικίδιο για τον Cage.
  13. Ένα ιδιωτικό ”Gulfsream” jet
  14. Δεκαπέντε σπίτια σε όλο τον κόσμο
    Αγόρασε ακόμη μία έπαυλη αξίας πολλών εκατομμυρίων στην Νέα Ορλεάνη, ένα σπίτι στην θάλασσα στο Malibu αξίας $10 εκατ. δολαρίων, ένα ιδιωτικό σπίτι διαφυγής στο Paradise Island στις Μπαχάμες, ένα παλάτι στο Bel Air αξίας $17.5 εκατ. δολαρίων, μια έπαυλη στο Las Vegas και ένα σπίτι στην Ρόδο με 24,000 στρέμματα. Άλλα ακίνητα συμπεριλαμβάνουν ξύλινο σπιτάκι στο Aspen, Colorado και σπίτια στο San Francisco, New York, Newport Beach και Venice Beach.
  15. Δύο κάστρα
    Αγόρασε ένα κάστρο στο Bath της Αγγλίας αξίας $8 εκατ. δολαρίων και ξόδεψε εκατομμύρια για να το ανακαινίσει.
    Επίσης, αγόρασε ένα Βαυαρικό κάστρο από τον 11ο αιώνα στο Etzelwang, Germany.
  16. Σπάνια τέχνη
    Ο Cage έχει περίπου 50 σπάνια και ακριβά αριστουργήματα τέχνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS