CELEBRITIESSHOWBIZΠρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψαν ότι γνωρίστηκαν μέσα από το instagram!

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψαν ότι γνωρίστηκαν μέσα από το instagram!

Πρεμιέρα στο Netflix έκανε το απόγευμα της Πέμπτης (8/12) το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ.

Κυκλοφόρησαν τα τρία πρώτα επεισόδια και τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι “Harry & Meghan” με τα επόμενα επεισόδια να αναμένεται να θα προβληθούν στις 15 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, το ζεύγος αποκάλυψε μέσα από το ντοκιμαντέρ του ότι γνωρίστηκαν μέσω Instagram και περιγράφουν τα πρώτα τους ραντεβού.

«Η Μέγκαν και εγώ γνωριστήκαμε μέσω Instagram. Έκανα scrolling στη ροή μου και ένας φίλος είχε ένα βίντεο με τους δύο τους, ήταν σαν ένα Snapchat. Αυτή ήταν η αρχή. Είπα “ποια είναι αυτή;” Η Μέγκαν στη συνέχεια λέει ότι έλαβε ένα email από τον κοινό τους φίλο που έλεγε ότι ο Χάρι είχε δει την ανάρτηση και σε απάντηση, η δούκισσα ζητά να δει τη σελίδα του Χάρι για να “δει περί τίνος επρόκειτο» είπε ο Χάρι περιγράφοντας ότι είδε για πρώτη φορά μια εικόνα της Μέγκαν με το φίλτρο για τα αυτιά του σκύλου.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι αντάλλαξε αριθμούς και ήταν συνεχώς σε επαφή πριν κανονίσουν το πρώτο ραντεβού τους στο Λονδίνο. Οι φίλες της Μέγκαν Μαρκλ, Λίντσεϊ Τζιλ Ροθ και Λούσι Φρέιζερ αποκάλυψαν πώς η Δούκισσα σχεδίαζε να παραμείνει μόνη εκείνο το καλοκαίρι και να γυρίσει την Ευρώπη, πριν από αυτή την τυχαία συνάντηση.

«Είχα το σχέδιό μου και μετά ήρθε ο Χάρι» είπε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS