CELEBRITIESSHOWBIZΡάφα Ναδάλ: Πατέρας για πρώτη φορά! Έγκυος η σύζυγός του

Ράφα Ναδάλ: Πατέρας για πρώτη φορά! Έγκυος η σύζυγός του

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες ο Ράφα Ναδάλ, καθώς η σύζυγός του, Μαρία Τσίκα Περέγιο σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας και η σύζυγός του, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ισπανικό περιοδικό Hola, περιμένουν αγοράκι και ανυπομονούν να τον υποδεχτούν στην οικογένεια.

Η χαρμόσυνη είδηση είχε κυκλοφορήσει από την αρχή του καλοκαιριού, ωστόσο ο 36χρονος Ισπανός άσος του τένις επιβεβαίωσε την είδηση πριν από λίγες ημέρες, σε συνέντευξη Τύπου στη Μαγιόρκα.

«Αν όλα πάνε καλά, θα γίνω πατέρας. Δεν συνηθίζω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Ζούμε πιο ήρεμα με χαμηλότερο προφίλ. Δεν περιμένω ότι η ζωή μου θα αλλάξει πολύ με αυτό», είπε ο Ράφα Ναδάλ.


Να θυμίσουμε πως ο Ραφαέλ Ναδάλ και η αγαπημένη του, Μαρία Τσίκα Περέγιο είναι παντρεμένοι από τον Οκτώβριο του 2019, παρότι η σχέση τους μετρούσε ήδη 15 χρόνια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ισπανός τενίστας ήθελε να αποκτήσει παιδί, αλλά πάντα έλεγε ότι θα προτιμούσε να έρθει στη ζωή του μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του.

tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS