CELEBRITIESSHOWBIZΣάλος με την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον! Η απόσυρση από διεθνή πρακτορεία...

Σάλος με την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον! Η απόσυρση από διεθνή πρακτορεία και η δημόσια απολογία

Έντονες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει η πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά την χειρουργική  επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, αφού πέντε συνολικά διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, την απέσυραν επικεαλούμενα ανωμαλίες με την εικόνα.

Μάλιστα, ο σάλος που ξέσπασε, ανάγκασε τη πριγκίπισσα Κέιτ να δημοσιεύσει μια απολογία για τη σύγχυση που προκάλεσε η πρώτη φωτογραφία της.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιορτάζουν να είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας», αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφεται από την Κέιτ.

AFP, Associated Press, Getty Images, ΡΑ και Reuters είναι τα πρακτορεία που την απέσυραν, εκτιμώντας ότι η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον, φαίνεται παραποιημένη.

Διαδικτυακοί σχολιαστές σύντομα εντόπισαν μια σειρά από ανακολουθίες, όπως μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του χεριού και της φούστας της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του φερμουάρ στο πουλόβερ της Κέιτ.

Kate

Την φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, η οποία στη Βρετανία εορτάζεται στις 10 Μαρτίου.

«Σας ευχαριστώ για τις θερμές ευχές σας και τη συνεχιζόμενη υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους Χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας», αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία, η οποία αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Χ.

Σε ανακοίνωσή του το Παλάτι σημειώνει ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε «στο Ουίνδσορ νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα» από τον σύζυγο της Κέιτ, τον πρίγκιππα Ουίλιαμ.

Το AP αποσύρωντας την πιο πάνω φωτογραφία, επισημαίνει: «Με μια που στενή εξέταση φαίνεται ότι η πηγή έχει επεξεργαστεί την εικόνα. Δεν θα σταλεί φωτογραφία ως αντικατάσταση».

Σημειώνεται ότι ήταν η πρώτη επίσημη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά την επέμβαση στην κοιλιά της πριν από δύο μήνες. Έκτοτε έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε τα σημεία που αναφέρουν ότι η φωτογραφία πειράχτηκε:

Kate Midleton Photoshop Proti Photografia 5.jpg
Keit Mintleton Photoshop Proti Foti 1.jpg
Photoshop Proti Fotografia Kate Midleton.jpg
Kate Midleton Photoshop Proti Foto 3.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS