ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΣχολιάζουμε τις εμφανίσεις της Χαριτίνης Ηλιάδου την 1η εβδομάδα της εκπομπής της

Σχολιάζουμε τις εμφανίσεις της Χαριτίνης Ηλιάδου την 1η εβδομάδα της εκπομπής της

Φρέσκια και δροσερή εμφανίστηκε η Χαριτίνη Ηλιάδου στην πρεμιέρα της εκπομπής της δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επίσης, έκπληξη ήταν οι στιλιστικές επιλογές της, καθώς ξεφεύγουν από ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα στην απογευματινή ζώνη, αφού η γλυκιά Θεσσαλονικιά προτιμά το πιο απλό ντύσιμο, το οποίο συμπληρώνει με τις δικές της μοναδικές πινελιές.

Την πρώτη μέρα της εκπομπής της η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα μίνι σεμιζιέ φόρεμα στην απόχρωση του ροζ. Το φόρεμα έκλεινε όμορφα με κουμπάκια, ενώ τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της ήταν στους ίδιους τόνους.

Μια επίσης κομψή επιλογή ήταν το πουκάμισο στην απόχρωση του μοβ, το οποίο συνδύασε με το αγαπημένο της τζιν. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα κομψό ζευγάρι πέδιλα στους ίδιους τόνους.

Λεπτομέρειες που ξεχώρισαν στο outfit της ήταν τα κοσμήματα που φόρεσε στο λαιμό και στο χέρι στο χρώμα του χρυσού. Όλα μαζί ήταν αρμονικά συνδυασμένα αναβαθμίζοντας το casual ντύσιμό της σε φινετσάτο και πολυτελές.  Αναμφίβολα, η παρουσιάστρια έκανε έναν πολύ κομψό συνδυασμό αγκαλιάζοντας τις moody αποχρώσεις του φθινοπώρου.

Μια πιο casual εμφάνιση έκανε η Χαριτίνη Ηλιάδου στην εκπομπή της στα μέσα της εβδομάδας επιλέγοντας τις γκρι και τις κίτρινες αποχρώσεις. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας που επιβάλλουν ρίγες στο πλάι του παντελονιού και καμισόλ σε top έκανε έναν μοντέρνο συνδυασμό.

View this post on Instagram

Γεια σας! Αυτή είναι η Ροξη για οςους δεν την ξέρετε και είναι το πέμπτο μέλος της «Παρέας μου»! Η Ροξη είναι τριών ετών και έχει υιοθετηθεί από την @mika_con πριν λίγους μήνες από το καταφύγιο. Έχει αφήσει πολλούς φίλους της πίσω που ψάχνουν και αυτοί ένα σπιτάκι και κάποιον να τους δώσει αγάπη όπως αυτή που δίνει (πρώτα η Μικαελλα και μετά εμείς) στην Ροξη!! Είναι το πιο ήσυχο και το πιο γλυκό σκυλάκι του κόσμου όλου! Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμας για να βρείτε και εσείς τη δίκη σας Ροξη :)) Θα χαρούμε πολύ!! #παρεαmou @tvonecyprus @pareamou.tvone #tv #cy

A post shared by Xaritini Iliadou (@xaritiniiliadou) on

Επιλέγοντας ένα σύνολο που αποτελέιται από δυο κομμάτια, crop top και φούστα φάκελο εμφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Χαριτίνη Ηλιάδου. Ωστόσο, αυτό το οποίο μας εξέπληξε ήταν το χτένισμά της, καθώς ήταν πολύ διαφορετικό σε ό,τι την είδαμε όλη την εβδομάδα, αφού επέλεξε να κάνει έντονες μπούκλες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS