CELEBRITIESSHOWBIZΣελίν Ντιόν: Παραλίγο να πεθάνει από τη σπάνια ασθένεια που έχει, πλάνταξαν...

Σελίν Ντιόν: Παραλίγο να πεθάνει από τη σπάνια ασθένεια που έχει, πλάνταξαν στο κλάμα οι φανς της

Παραλίγο να χάσει τη ζωή της εν μέσω της μάχης της με την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει, αποκάλυψε η Σελίν Ντιόν.

Η 56χρονη τραγουδίστρια είναι «πολύ καλύτερα» τώρα, αλλά «παραλίγο να πεθάνει» κάποια στιγμή, ανέφερε η δημοσιογράφος Χόντα Κοτμπ, η οποία της πήρε συνέντευξη.

Νωρίτερα χθες, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ του επερχόμενου ντοκιμαντέρ της τραγουδίστριας στο οποίο ανοίγεται για τη σπαρακτική μάχη της με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου. Σύμφωνα με την Cleveland Clinic, το σύνδρομο του δύσκαμπτου προσώπου είναι μια σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και επώδυνους σπασμούς.

«Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα εάν θα τα κατάφερνα, αν θα ζούσα μέχρι τέλους»

«Διαγνώστηκε με μια τρομερή ασθένεια και κάποια στιγμή αναρωτήθηκε αν θα τα κατάφερνε, αν θα ζούσε μέχρι τέλους» ανέφερε η Κοτμπ. «Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται τι συνέβη και τι πήγε λάθος» πρόσθεσε.

Αναλογιζόμενη τι έμαθε από την Σελίν Ντιόν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους, η 59χρονη δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Ήταν μια τρομακτική στιγμή».

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Το σπαρακτικό τρέιλερ για τη μάχη της Σελίν Ντιόν με την σπάνια ασθένεια. Νωρίτερα, το Amazon Prime κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της τραγουδίστριας με τίτλο «I Am: Celine Dion».

Στο βίντεο, η Ντιόν ξεσπά σε δάκρυα καθώς παραδέχεται πως η εκφυλιστική ασθένεια έχει επηρεάσει την ικανότητά της να ερμηνεύει. Ωστόσο, υπόσχεται στους θαυμαστές της πως θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη φωνή της, την οποία αποκάλεσε «ο μαέστρος της ζωής μου».

«Όταν η φωνή σου σου δίνει χαρά, είσαι ο καλύτερος εαυτός σου. Χρειάζομαι το όργανό μου. Έχω διαγνωστεί με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή και δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα πριν, αλλά τώρα είμαι έτοιμη. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι ένας αγώνας. Μου λείπει τόσο πολύ. Μου λείπουν οι άνθρωποι».

Το τρέιλερ κλείνει με την Σελίν Ντιόν να λέει: «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Αλλά δεν θα σταματήσω».

Ξέσπασαν σε κλάματα οι θαυμαστές της

Όπως είναι εύλογο, δεκάδες ήταν οι θαυμαστές της που έσπευσαν να σχολιάσουν το συγκινητικό τρέιλερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτό το βίντεο με έκανε κομμάτια. Τι υπέροχη και δυνατή γυναίκα» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Είμαι εντελώς σοκαρισμένη. Δεν της αξίζει αυτή η κατάσταση».

Ένας ακόμη παραδέχτηκε: «Η Σελίν Ντιόν με έκανε να κλάψω και το ντοκιμαντέρ της δεν έχει καν κυκλοφορήσει». «Κλαίω ήδη. Βασίλισσα σου αξίζει μόνο υγεία, αγάπη και όλοι οι έπαινοι. Μείνε δυνατή Σελίν, σε αγαπάμε τόσο πολύ και μας λείπεις» σχολίασε ένας ακόμη. «Ένα λεπτό βλέποντας το τρέιλερ και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Φανταστείτε να δω όλο το ντοκιμαντέρ».<

iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS