CELEBRITIESSHOWBIZΣίλια Καψή: Έτσι προέκυψε η συμμετοχή της στη φετινή Eurovision με την...

Σίλια Καψή: Έτσι προέκυψε η συμμετοχή της στη φετινή Eurovision με την Κύπρο

Λίγο πριν βρεθεί στη Malmo Arena, όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην 68η διοργάνωση του διαγωνισμού της Eurovision, η Σίλια Καψή συστήνει στην Τάνια Νεοκλέους και το περιοδικό Down Town το 17χρονο κορίτσι, πίσω από την πολύπλευρη performer, που γεννήθηκε για να κατακτήσει τη σκηνή.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα κυκλοφορήσει σήμερα μαζί με την εφημερίδα Φιλελεύθερος:

Σχεδόν έναν μήνα πριν από τη διεξαγωγή της Eurovision, ποιες είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου για τη βραδιά του διαγωνισμού;
Αυτή τη βδομάδα ξεκίνησα τις πρόβες μαζί με τους τέσσερις υπέροχους χορευτές που θα με πλαισιώνουν στη σκηνή στο Μάλμε. Η ενέργεια είναι καταπληκτική και όλοι μας ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε αυτό που ετοιμάζουμε στη σκηνή. Ανήκουμε και οι πέντε στη λεγόμενη γενιά Ζ, γι’ αυτό και είμαστε παθιασμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Άγχος νιώθεις καθόλου;
Σίγουρα νιώθω αυτό που ονομάζουμε δημιουργικό άγχος, όμως ξέρω ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού όλη αυτή η περίοδος είναι γεμάτη από προετοιμασία, πρόβες και ανυπομονησία.

Αλήθεια, πώς προέκυψε η δική σου συμμετοχή στον διαγωνισμό και ποια ήταν η πρώτη αντίδραση που είχες μόλις σου ανακοινώθηκε ότι θα μας εκπροσωπήσεις στη Eurovision;
|Η δική μου συμμετοχή προέκυψε μετά από πρόταση που υπέβαλαν στο ΡΙΚ ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Ηλίας Κοκοτός, με τους οποίους είχα συναντηθεί στην Αθήνα κάποιους μήνες πριν, στο στούντιο του Δημήτρη. Θυμάμαι όταν μου ανακοινώθηκε από τη μαμά μου ότι με επέλεξαν, άρχισα να χοροπηδάω από τη χαρά μου, αφού ένα δικό μου όνειρο θα γινόταν πραγματικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS