CELEBRITIESSHOWBIZΣιλβέστερ Σταλόνε: Εξομολογήθηκε τον λόγο χωρισμού του από την επί 25 χρόνια...

Σιλβέστερ Σταλόνε: Εξομολογήθηκε τον λόγο χωρισμού του από την επί 25 χρόνια σύζυγό του

Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλυγουντ η είδηση του χωρισμού του Σιλβέστερ Σταλόνε με την επί 25 χρόνια σύζυγό του.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η Τζένιφερ Φλάβιν υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου, ενώ «πέταξε» τη βέρα της, βάζοντας οριστικό τέλος στον γάμο της με τον «Sly».

Το ζευγάρι προσπαθούσε εδώ και αρκετό καιρό να κρύψει τους τριγμούς που είχαν δημιουργηθεί στον γάμο τους από τα media, αλλά τα δικαστικά έγγραφα του διαζυγίου δεν άργησαν να διαρρεύσουν.

Διαβάστε εδώ: Χωρίζει ο Σιλβέστερ Σταλόνε: Διαζύγιο μετά από 25 χρόνια ζήτησε η γυναίκα του

Η Τζένιφερ Φλάβιν θέλει να διακόψει κάθε σχέση με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, αλλάζοντας ακόμα και το επώνυμό της, ωστόσο, προσπαθεί να διεκδικήσει το μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία τους.

Ισχυρίζεται πως τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει κάνει αλόγιστες σπατάλες, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας, οπότε η ίδια απαιτεί να «αποζημιωθεί πλήρως», λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο.

Δημοσιεύματα ήθελαν το ζεύγος να έρχεται σε σύγκρουση, λόγω ενός σκύλου! Ο λόγο για ένα ροτβάιλερ, που υιοθέτησε ο ηθοποιός και ακούει στο όνομα Ντουάιτ.

Σύμφωνα με ΜΜΕ, η Φλάβιν δεν ήθελε άλλο κατοικίδιο, με τον ηθοποιό να επιμένει και τους δύο να έχουν μια «εξαιρετικά έντονη διαμάχη που έφερε στο προσκήνιο κι άλλα προβλήματα».

Θέλοντας να αποκαταστήσει τη φήμη του, ο Σταλόνε αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό του και να εξηγήσει πως σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιρνε διαζύγιο για κάτι τόσο ασήμαντο.

«Δεν τελειώσαμε τον γάμο μας με ένα τόσο ασήμαντο επιχείρημα. Ναι μεν, διαφωνήσαμε για το πώς να φροντίζουμε τον σκύλο μας, δεδομένου ότι ταξιδεύουμε συχνά, αλλά δεν χωρίσαμε για αυτό», είπε ο Σταλόνε.

Σημείωσε ότι εδώ και καιρό «βάδιζαν κι οι δύο προς διαφορετικές κατευθύνσεις». «Τρέφω τεράστιο σεβασμό για τη Τζένιφερ. Θα την αγαπώ πάντα, είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Ίσως είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Πηγή από το περιβάλλον του Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε στην Page Six πως παρά τους τσακωμούς τους, ο Χολιγουντιανός σταρ «αιφνιδιάστηκε» από την κίνηση της Φλάβιν να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Μιλώντας πρόσφατα στο People, η Τζένιφερ Φλάβιν δήλωσε για το διαζύγιο: «Με λύπη ανακοινώνω ότι μετά από 25 χρόνια γάμου υπέβαλα αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό μου Σιλβέστερ Σταλόνε. Αν και δεν θα είμαστε πλέον παντρεμένοι, θα λατρεύω πάντα την 30χρονη σχέση που μοιραστήκαμε και ξέρω ότι είμαστε και οι δύο αφοσιωμένοι στις όμορφες κόρες μας».

Το ζευγάρι ξεκίνησε ήταν μαζί από το 1988, όταν η Τζένιφερ Φλάβιν ήταν μόλις 19 χρονών και ο Σιλβέστερ Σταλόνε 42. Αν και χώρισαν δύο φορές, το 1997 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και απέκτησαν μαζί τρεις κόρες, τη Σοφία, τη Σιστίν και τη Σκάρλετ.

Πηγή:  iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS