CELEBRITIESSHOWBIZΣοφία Χατζηπαντελή: Η επιστροφή της στο GNTM – Ποια κοπέλα θα ήθελε...

Σοφία Χατζηπαντελή: Η επιστροφή της στο GNTM – Ποια κοπέλα θα ήθελε να κερδίσει; (vid)

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να μπει ξανά στην ομάδα του GNTM

Τη Σοφία Χατζηπαντελή συνάντησε ο τηλεοπτικός φακός της εκπομπής «Breakfast@Star», λίγη ώρα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Το διεθνούς φήμης μοντέλο μίλησε για την επανένταξή της στην ομάδα του GNTM έπειτα από μία μικρή απουσία και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποια παίκτρια θα ήθελε ιδανικά να στεφθεί η νικήτρια του show.

«Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία τώρα, γιατί όταν ήρθα την πρώτη φορά δεν με ήξερε κανείς και τώρα νιώθω ότι με υποδέχονται» ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία πρόσθεσε: «Ήμουν σίγουρη ότι δε θα γυρίσω και είπα ότι έκανα καλό που ήμουν στις audition και ήμουν ευχαριστημένη. Δε νομίζω όμως ότι η ιστορία θα κλείσει, γιατί αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή».

 

Ποιος θα είναι ο ρόλος της στο παιχνίδι από δω και πέρα; Η Σοφία Χατζηπαντελή ξεκαθαρίζει: «Εγώ πάντα θα είμαι η Σοφία. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία, η άσχημη Σοφία ή η κριτής. Είμαι όμως πάντα εγώ. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, όχι να τους βάζω challenge». Τέλος, όσον αφορά την κοπέλα που θα ήθελε να δει νικήτρια, το μοντέλο δηλώνει: «Στον τελικό θα ήθελα τη Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου. Όλα τα κορίτσια είναι κερδισμένα έτσι κι αλλιώς».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS