ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΣπάραξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την οικονομική του καταστροφή: «Δεν υπήρχε μακαρόνι,...

Σπάραξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την οικονομική του καταστροφή: «Δεν υπήρχε μακαρόνι, ηλεκτρικό, νερό» (vid)

“Μου βγήκε γιατί είναι ένα παράπονο μου! Ελένη μου, συγγνώμη” αναφώνησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, απευθυνόμενος στην σύντροφο του που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε από καρδιάς στην οικονομική του καταστροφή και την πλήρη στήριξη που δέχθηκε στα δύσκολα από την σύντροφο του, Ελένη.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είπα πως θα το πιω το πικρό ποτήρι τούτο, το ήπια, καταστράφηκε η ζωή μου, έμεινα άπολις, έμεινα μη έχων που την κεφαλήν κλίναι. Δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου. Όταν η αρρώστια του αδελφού μου, με τα εξωτερικά και τα υπόλοιπα, δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά και ο αδελφός μου με συντηρούσε. Και όταν η αρρώστια του αδελφού μου, πηγαίνοντας στα εξωτερικά και τα υπόλοιπα, δεν του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ γιατί δεν είχα την δυνατότητα. Τα μουσικά μου τα κατακρατούσαν, τα τάδε μου τα κατακρατούσαν, σε δουλειά δεν μπορούσα να βρεθώ, γιατί δεν είχα δελτίο παροχής και να ‘ναι καλά η Ελένη η οποία έκανε τις πιο σκληρές δουλειές! Άστο».

«Άστο! Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα και τον εαυτό μου. Αυτό το πράγμα, σε αυτούς τους κερατάδες που νομίζουν ότι εμείς ρίχνουμε την μπάλα έξω για καθυστέρηση, δεν πρόκειται ποτέ να τους αφήσω! Θα εκτιμώ ανθρώπους που δίνουν τη ζωή τους πραγματικά. Χωρίς τουπέ, χωρίς κυριλίκια, χωρίς αριστοκρατίες και μην πω τι…»

«Δεν θέλω ούτε καν να το προσωποποιήσω. Μου βγήκε γιατί είναι ένα παράπονο μου. Ελένη μου, συγγνώμη! Και συγγνώμη που σε ανέφερα. Ξέρεις τι έχει ακούσει αυτό το κορίτσι; Ξέρεις πως την αντιμετωπίζουν; Πρέπει δηλαδή να προτάξω το στήθος μου, όταν η ίδια προτάσσει αυτή τη γενναιότητα και με υπερασπίζεται κάνοντας νυχθημερόν δουλειά… Βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 00.00 με 06.00. Για να φάμε ένα μακαρόνι! Γιατί δεν υπήρχε μακαρόνι, δεν υπήρχε ηλεκτρικό, δεν υπήρχε νερό! Και γω θα πουλήσω αυτόν τον άνθρωπο;» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS