CELEBRITIESSHOWBIZΣταυρούλα Χρυσαειδή: Ξεκαθαρίζει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ξεκαθαρίζει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor All Star κλήθηκε να μιλήσει η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Μελίνα Μεταξά, όπου είχε πει πως οι δυο τους (Κωνσταντίνος-Σταυρούλα) είχαν επιστρέψει μαζί στην καλύβα ενώ ξεκαθάρισε πως δεν μπήκε στο Survivor για να ερωτευτεί ή να κάνει σχέση.

«Δεν υπάρχει τίποτα με αυτό τον άνθρωπο. Ήμασταν δυο εβδομάδες στην ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Στήριζα όποιος ήταν συμπαίκτης μου. Ακόμη και την Μαριαλένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο στήθηκε αυτό το πράγμα. Πήγα τουαλέτα και όταν γύρισα τον είδα μπροστά μου, είχαμε πάει την ίδια ώρα. Και ξαφνικά έμαθα ότι είχε πει η Μελίνα ότι πήγαμε μαζί τουαλέτα. Έχω εγώ μια συζήτηση με εσένα γιατί να έχω κάτι παραπάνω με εσένα, δεν καταλαβαίνω…» δήλωσε η Σταυρούλα.

Με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Νίκο Γεωργιάδη, να της αναφέρει on air, πως αρκετοί συμπαίχτες της που είχαν πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης, είχαν δηλώσει off camera πως κάτι τρέχει μεταξύ Βασάλου-Σταυρούλας!

Τέλος, οι δυο παίχτες έχουν ήδη συναντηθεί εκτός παιχνιδιού! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS