ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΣτέφανος Τσιτσιπάς: Η απάντηση του πατέρα του στον σάλο, μετά το ξέσπασμα...

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η απάντηση του πατέρα του στον σάλο, μετά το ξέσπασμα στη μητέρα του

Η συμπεριφορά του Έλληνα πρωταθλητή έγινε ξανά viral για τους… λάθος λόγους.

Η συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά προς την μητέρα του, ήταν κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις με τον πατέρα του να απαντά πρώτη φορά για το ξέσπασμα του γιου του αυτή τη φορά στο τουρνουά της Ρώμης.

Όλα άρχισαν όταν η μητέρα του ξεκίνησε να του δίνει οδηγίες στα ρώσικα, με τον ίδιο να εξοργίζεται και να της ζητάει να μιλάει στα ελληνικά. Λίγο αργότερα η κατάσταση ξέφυγε με τον Ελληνα τενίστα να διώχνει τη μητέρα του εμφανώς εκνευρισμένος.

Μάλιστα καβγάδισε μαζί με της όταν εκείνη μιλούσε στα ρωσικά, με αποτέλεσμα να την χαρακτηρίσει ως μ@@@κισμένη. Η στάση του αυτή όπως ήταν λογικό σχολιάστηκε έντονα στο twitter, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να τα βάζουν μαζί του.

Μετά από αυτές τις αντιδράσεις ο πατέρας του Απόστολος Τσιτσιπάς, μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και έδωσε την απάντησή του όσο αφορά το περιστατικό.

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS