HomeTALK OF THE TOWNJUICYΑλέξης Παππάς: Η Άννα Ζένιου ο λόγος που ταξίδεψε στην Κύπρο; «Είναι μαζί εδώ και 3 μήνες»

Αλέξης Παππάς: Η Άννα Ζένιου ο λόγος που ταξίδεψε στην Κύπρο; «Είναι μαζί εδώ και 3 μήνες»

Στην Κύπρο ταξίδεψε ο γνωστός ηθοποιός. 

Στο νησί μας βρέθηκε ο Αλέξης Παππάς πριν από μερικές μέρες ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά, είναι σε σχέση πλέον με τη φιναλίστ του “The Bachelor”, Άννα Ζένιου από την Κύπρο.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες. Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τον ηθοποιό στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα, καθώς επέστρεφε από Κύπρο.

Σε ερώτηση που του έγινε για την νικήτρια του «The Bachelor», Αθηνά Νew York και το εάν έχουν χωρίσει ο ίδιος θέλησε να απαντήσει με αινιγματικό τρόπο λέγοντας με νόημα «Όλα καλά».

Όσον αφορά το όνομα Άννα που του ανέφερε ο δημοσιογράφος ο ίδιος αρκέστηκε να σχολίάσει μόνο «ωραίο όνομα».

Ωστόσο σύμφωνα το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει ότι ο ηθοποιός εδώ και 3 μήνες είναι ζευγάρι με την Άννα Ζένιου, την Κύπρια φιναλίστ του The Bachelor και αυτός ήταν και ο λόγος που ταξίδεψε στο νησί μας. 

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends