CELEBRITIESSHOWBIZΣτο νοσοκομείο πέρασε το βράδυ της Ανάστασης η Σίσσυ Χρηστίδου

Στο νοσοκομείο πέρασε το βράδυ της Ανάστασης η Σίσσυ Χρηστίδου

Στο νοσοκομείο πέρασε το βράδυ της Ανάστασης η Σίσσυ Χρηστίδου όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μια δημοσιεύση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ. 

Πιο συγκεκριμένα,  η φετινή Ανάσταση την βρήκε στην παιδιατρική μονάδα νοσοκομείου.

Η παρουσιάστρια χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη, έγραψε πως θέλησε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ανάρτηση, καθώς το εν λόγω γεγονός την έκανε να ξανασκεφτεί κάποια πράγματα, να αναθεωρήσει και να νιώσει ευγνώμων που τελικά όλα πήγαν καλά.

«Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμένα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ίσως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σένα… Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να ήμασταν σπίτι. Όχι διακοπές. Σπίτι. Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά.. Απλά σπίτι. Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα. Σπίτι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ούτε τα μαθήματα που πήρα. Καλημέρα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη» έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS