ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΣτροφή στο τραγούδι: Αυτός είναι ο νέος παρτενέρ της Ιωάννας Μαλέσκου

Στροφή στο τραγούδι: Αυτός είναι ο νέος παρτενέρ της Ιωάννας Μαλέσκου

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει. Απομένουν πλέον λίγες εβδομάδες μέχρι να ανοίξει και επίσημα η αυλαία της νέας σεζόν με τα κανάλια να έχουν ήδη καταστρώσει τα σχέδιά τους και να απομένουν λίγες λεπτομέρειες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΣΚΑϊ την χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες. Η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε τη μετάβαση από ένα τοπικό κανάλι, σε αυτό του Φαλήρου παρουσιάζοντας μεσημεριανό μαγκαζίνο.

Οι ιθύνοντες του καναλιού έμειναν ευχαριστημένοι από την παρουσία της και άναψαν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

Στο «Love it» όμως όπως είναι λογικό θα γίνουν αρκετές αλλαγές προκειμένου να επιστρέψει ανανεωμένο τη νέα σεζόν. Οι μεγάλες αλλαγές αφορούν βέβαια και στο πάνελ,, αφού μόνο η Μάρτζι Λαζάρου παραμένει.

Στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου θα βρεθεί τη νέα σεζόν ένας τραγουδιστής. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinasmess.gr ο Κώστας Μαρτάκης θα είναι στο πάνελ της ξανθιάς παρουσιάστρια τη νέα σεζόν.

Ο Μαρτάκης διαθέτει τηλεοπτική εμπειρία αφού βρισκόταν στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο Mega πριν κάποια χρόνια. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου θα βρίσκεται και η Σίσσυ Καλλίνη, που πέρσι ήταν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega.

Οι οριστικές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη, ωστόσο σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι όλα είναι στην τελική ευθεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS