CELEBRITIESSHOWBIZΣυγκινημένος ο Μουζουράκης: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τον τοκετό και οι πρώτες...

Συγκινημένος ο Μουζουράκης: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τον τοκετό και οι πρώτες δηλώσεις για την κόρη του

H πρώτη ανάρτηση του τραγουδιστή και οι πρώτες του δηλώσεις!

Τρισευτυχισμένος πατέρας είναι από χθες ο Πάνος Μουζουράκης, αφού η εκλεκτή της καρδιάς του Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο, τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε κανονικά στο θέατρο Άλσος για τις ανάγκες της παράστασης “Τι φάση πάλι ρε”. Εκεί τον συνάντησαν δημοσιογράφοι από διάφορες εκπομπές και μίλησε για τον τοκετό και το πόσο ευτυχισμένοι είναι!

Διαβάστε επίσης: Baby boom! Πατέρας για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση.»

Στη συνέχεια με χιούμορ, ανέφερε τα εξής: «Αυτό που σκέφτηκα είναι, τα παιδιά που γεννιούνται με πρόκληση και καισαρική, δεν έχουν τον σωστό ωροσκόπο;».

Ενώ έκανε και μια αλλαγή στην εμφάνισή του! «Ξυρίστηκα για το μωρό. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα, θα τη στείλουμε στο Netflix να τη δείτε από εκεί. Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Τα πρώτα συναισθήματα είναι: χαρά, οικογένεια, ανήκω. Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά. Αγχώθηκα στον πρώτο σπασμό. Έχουμε σκεφτεί το όνομα» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Η φωτογραφία πριν τη γέννα

Το ζευγάρι από χθες ζει μοναδικές στιγμές και έχει στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα και ένα από αυτά είναι ο Πέτρος Κουσουλός. Ο δημοσιογράφος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την Μαριλού Κόζαρη και με τον Πάνο Μουζουράκη λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους.

Kousoulos 1 2

Μάλιστα ο τραγουδιστής ο οποίος ήταν στο πλευρό της αγαπημένης του καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας του τοκετού απαθανάτισε τις πιο συγκινητικές στιγμές. Στην πρώτη του ανάρτηση, είδαμε μια συγκλονιστική φωτογραφία από την ώρα του τοκετού. 

“POV της ηρωίδας μου λίγα λεπτά αφότου ο @ptzonis με την ομάδα του και το εξαίρετο επιτελείο του Μητέρα άλλαξαν τις ζωές μας, φέρνοντας στον κόσμο μια καινούργια” έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση, το πρωί της Παρασκευής.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panos Mouzourakis (@panosmouzourakis)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS