ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΣυγκλονίζει η Άντρεα Κυριάκου: «Η μικρή νοσηλεύτηκε, κινδυνέψαμε»

Συγκλονίζει η Άντρεα Κυριάκου: «Η μικρή νοσηλεύτηκε, κινδυνέψαμε»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Έλα να δεις” του OMEGA βρέθηκε χθες Δευτέρα (30/1) η Άντρεα Κυριάκου.

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96,8 αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και συγκεκριμένα την περιπέτεια υγείας που έζησαν οικογενειακώς, αμέσως μετά τη γέννηση της κορούλας της.

Η μικρή μετά τον ερχομό της κόλλησε σταφυλόκοκκο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενώ και ο γιος της Λαμπρινός νοσηλεύτηκε με στρεπτόκοκκο.

Όπως εξήγησε «Οι καταστάσεις ήταν τέτοιες, που έπρεπε να κάνω αρκετά βήματα πίσω, ειδικά μετά τη γέννα δεν μας ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Δύο εβδομάδες νοσηλεύτηκε η Μαρίλια, στον μήνα νοσηλεύτηκε ο Λαμπρινός και περάσαμε τα Χριστούγεννα με Γρίπη Α εγώ και ο Γιώργος.»

«Τώρα που είμαστε καλά το λέω, τότε μόνο που έλεγα τι περνούμε έκλαιγα, ήταν και οι ορμόνες. Είχε σταφυλόκοκκο, σοβαρά. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί, κινδυνέψαμε, εξού και το Μαρίλια. Η Παναγία ήταν δίπλα μας το ξεπεράσαμε», εξομολογήθηκε.

«Βγήκε η Μαρίλια, μετά μπήκε ο Λαμπρινός μας με στρεπτόκοκκο. Αυτά τα πράγματα σε δυναμώνουν, σε γειώνουν. Είμαι ευγνώμων που είναι καλά τα μωρά μου» δήλωσε στον αέρα της εκπομπής εμφανώς συγκινημένη και προσπαθώντας να μην δακρύσει.

andrea

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS