CELEBRITIESSHOWBIZΣυγκλονίζουν οι δηλώσεις του ζευγαριού που τράβηξε την selfie εν ώρα πολέμου...

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του ζευγαριού που τράβηξε την selfie εν ώρα πολέμου στο Ισραήλ (βίντεο)

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο Λήδα Χλιάπα παραχώρησε ο Αμίτ και η Νιρ από το Ισραήλ, το ζευγάρι που τράβηξε τη selfie που έγινε viral ανά το παγκόσμιο, καθώς τραβήχτηκε εν ώρα πολέμου και χάους.

Το ζευγάρι περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησαν και εξήγησε πως έγινε το σκηνικό με τη δραματική φωτογραφία που τράβηξαν. 

Διαβάστε επίσης Αιματοκύλισμα στο Ισραήλ: Το «τελευταίο» φιλί ενός ζευγαριού και η selfie ενώ ήταν κρυμμένοι

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι ζεις μία τέτοια κατάσταση και ξέροντας πως ο καλύτερός μου φίλος βρίσκεται 20 μέτρα μακριά και δεν μπορώ να του φωνάξω, επειδή δεν πρέπει να κάνουμε φασαρία, γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε στόχος στους τρομοκράτες» ανέφερε αρχικά ο Αμίτ.

Διαβάστε επίσης Ισραήλ: Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Fauda» του Netflix στην πρώτη γραμμή της μάχης

Στη συνέχεια η νεαρή Νίρ μίλησε για την χειρότερη εικόνα που διαδραματίστηκε: «Νομίζω όταν ήμασταν ξαπλωμένοι στο έδαφος και μου είπε να μη μιλάω, επειδή τους έβλεπε στο αυτοκίνητο δύο μέτρα μακριά από μας, να περνούν με τα όπλα τους και να ψάχνουν κάποιους να πυροβολήσουν. Εκεί συνειδητοποιείς ότι αν κουνηθείς έστω και λίγο και σε δουν και δεν ξέρεις αν θα σε σκοτώσουν, αν θα σε απαγάγουν… Δεν ξέρεις τίποτα».

Διαβάστε επίσης Andrew Lambrou από Ισραήλ: «Είμαι καλά και τυχερός που δεν ακυρώθηκε η πτήση μου»

Ενώ για την viral selfie, δήλωσαν:

«Την είδα και αγκαλιαστήκαμε. Θέλαμε να απαθανατίσουμε τη στιγμή για εμάς, για να τη θυμόμαστε αν παραμείνουμε ζωντανοί. Ότι επιβιώσαμε, ότι ήμασταν τόσο κοντά, ότι ήμασταν εκεί μαζί. Ήταν ένα αισιόδοξο σενάριο για εμάς, μία στιγμή που θα θέλαμε να θυμόμαστε ότι επιβιώσαμε».

Διαβάστε επίσης Συγκλονίζει η Ισραηλινή νικήτρια της Eurovision Netta για τους νεκρούς στο Ισραήλ, με ένα σπαρακτικό βίντεο

Δείτε το συνέντευξη που παραχώρησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS