CELEBRITIESSHOWBIZΣυνατσάκη - Ψινάκης: Οι αντιδράσεις στα social media για την κόντρα τους...

Συνατσάκη – Ψινάκης: Οι αντιδράσεις στα social media για την κόντρα τους και το «άδειασμα» της Λιόλιου

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, με αφορμή το πρόσφατο ξέσπασμα του Ηλία Ψινάκη στον τηλεοπτικό αέρα του J2US κατά της Μαίρης Συνατσάκη.

Ο γνωστός μάνατζερ, βλέποντας τον Ίαν Στρατή στο τηλεοπτικό σόου, αισθάνθηκε την ανάγκη να του πει ότι πριν τον γνωρίσει δεν τον συμπαθούσε λόγω της Μαίρης Συνατσάκη και συγκεκριμένα μιας ανάρτησης που είχε κάνει εκείνη εναντίον του στο παρελθόν.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι είναι ενοχλημένος με την Influencer γιατί είχε τοποθετηθεί εναντίον του, όταν κατά τη διάρκεια άλλου τηλεοπτικού show είχε κατεβάσει το σουτιέν της Κατερίνας Λιόλιου, έπειτα από συνεννόηση με την ίδια.

«Κυρία Αναστασοπούλου με ακούτε; Βεβαίως το σέβομαι το metoo και ήμουν από τους πρώτους που στήριζα τις γυναίκες αν ανατρέξετε στην ιστορία. Μιλάω από προσωπική πείρα. Ήμασταν στο X-Factor και κάποια στιγμή κάνω ότι κατεβάζω – συνεννοημένος με την Κατερίνα Λιόλιου- και καλά το σουτιέν και αμέσως την άλλη ημέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή – δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα – άρχισε ένα metoo κι όλοι με έλεγαν βιαστή. Κι εμένα δε με νοιάζει αυτό, είμαι ψημένος. Όμως η κα Λιόλιου με αυτή την επέμβαση της κυρίας αυτής έχοντας το metoo ως σημαία… Η κυρία Λιόλιου μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχα πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό αλλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που για να πουλήσουν 2 ρουχαλάκια, το εκμεταλλεύονται» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ηλία Ψινάκη.

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη 

Λίγες ώρες μετά η γνωστή youtuber ήθελε να υπερασπιστεί τον ευατό της έτσι με μία ανάρτησή της στο Instagram απάντησε στον Ηλία Ψινάκη τα εξής:

Η ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου 

Η τραγουδίστρια αφού αντιλήφθηκε ότι το θέμα το οποίο την αφορά, ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, θέλησε να τοποθετηθεί για το περιστατικό, αφού θεώρησε ότι η αλήθεια παρερμηνεύτηκε και έτσι μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στον λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Χαμός στα social media 

Μετά από αυτό όπως ήταν λογικό, άρχισαν τα διάφορα σχόλια στα social media με τους χρήστες του διαδικτύου να χωρίζεται σε δυο στρατόπεδα. Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να υποστηρίξουν τη Μαίρη Συνατσάκη, ενώ άλλοι τάχθηκαν υπέρ του Ηλία Ψινάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS