ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤα τσιφτετέλια που άφησαν ιστορία στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Τα τσιφτετέλια που άφησαν ιστορία στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Έχει χαρακτηρισθεί ως η τηλεοπτική παρέα τα βράδια του Σαββάτου, καθώς χιλιάδες κόσμου συντονίζει τους δέκτες του για να διασκεδάζει με την εν λόγω εκπομπή. Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου γράφει τη δική του ιστορία στη μικρή οθόνη, εδώ και χρόνια, όπως όμως και τα τσιφτετέλια και οι χοροί των celebrities που φιλοξενεί.

Στο επεισόδιο του προηγούμενου Σαββάτου, η Πάολα εντυπωσίασε κοινό και τους υπόλοιπους καλεσμένους στο στούντιο της εκπομπής, με τα χαρακτηριστικά της λικνίσματα. To απόσπασμα κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα!

Δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο, με τα εν λόγω βίντεο συνήθως να γίνονται viral. Πριν μία εβδομάδα, ο Λευτέρης Πανταζής ανέβασε στα ύψη τον υδράργυρο της διασκέδασης, ενώ η χορεύτρια Άννα Πολύζου έκλεβε τις εντυπώσεις με το καυτό της τσιφτετέλι.

Τα λικνίσματα της Σόφης Πασχάλη και της εκρηκτικής Ράνιας Κωστάκη έχουν κερδίσει, στο παρελθόν, επίσης το ενδιαφέρον.

Τα εν λόγω στιγμιότυπα έκαναν το γύρο του διαδικτύου και τρέλαναν τις αντρικές καρδιές, που είχαν κάθε λόγο να «χαζεύουν» τις πληθωρικές αναλογίες των λαμπερών κυριών.

Ωστόσο, δεν ήταν η μόνη φορά που η ραδιοφωνική παραγωγός, Ράνια Κωστάκη, προκάλεσε με το τσιφτετέλι της. Περίτρανο παράδειγμα του σεξαπίλ της είχε αποτελέσει και ο χορός της στο τραγούδι «Κανείς εδώ δεν τραγουδά».

Στο εορταστικό-χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της περσινής σεζόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συντρόφου της Κωνσταντίνου Βασάλου, λικνίστηκε στους ρυθμούς της μεγάλης επιτυχίας «Ψίθυροι Καρδιάς» που ερμήνευσε ο Δημήτρης Μπάσης. Η αθλητικογράφος, φορώντας ένα μίνι στενό φόρεμα, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Από τα στιγμιότυπα που σχολιάστηκαν, κατά τη διάρκεια επεισοδίου της ψυχαγωγικής εκπομπής, εκείνο που η Αθηνά Οικονομάκου χόρευε με τον Μαρίνο Κόνσολο, συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Έλα στη θέση μου». Η βασίλισσα του Instagram, που τότε δεν ήταν μανούλα, είχε δώσει τον καλύτερό της εαυτό κερδίζοντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων και τα θετικά σχόλια των τηλεθεατών.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει, όμως, και το τσιφτετέλι της Ειρήνης Κολιδά, τον Ιούνιο του 2017! Η σέξι παίκτρια του «Survivor» είχε ταράξει το στούντιο του Alpha, τότε, με το κορμί της και τα «τερτίπια» της, κατακτώντας επάξια μια θέση στις πιο hot παρουσίες που πέρασαν από την εκπομπή.

Το όνομά της δεν ήταν τότε ιδιαίτερα γνωστό, όμως, το παρακάτω βίντεο απασχόλησε ιδιαίτερα τα αρσενικά! Η Τραϊάνα Ανανία, η όμορφη ηθοποιός που πρόσφατα συμμετείχε στο «Nomads», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, το Φεβρουάριο του 2016, και δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τους υπόλοιπους καλεσμένους, ούτε από τους τηλεθεατές.

Χρόνια πριν, όταν η Κατερίνα Στικούδη ξεκινούσε την πορεία της στο χώρο της σόουμπιζ και όταν το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» προβαλλόταν στην ΕΡΤ, το τσιφτετέλι της τραγουδίστριας άναβε φωτιές και ξεσήκωνε το κοινό.

Πηγή: Reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS