CELEBRITIESSHOWBIZΤάσος Θεοδώρου: «Θα με ιντρίγκαρε να συνεργαστώ με την Χριστιάνα Αριστοτέλους»

Τάσος Θεοδώρου: «Θα με ιντρίγκαρε να συνεργαστώ με την Χριστιάνα Αριστοτέλους»

Ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Active Τάσος Θεοδώρου, συμπληρώνει τη φράση και μαθαίνουμε ίσως λεπτομέρειες για εκείνον που δεν γνωρίζαμε! Μεταξύ άλλων μάλιστα δήλωσε ότι τον ιντρίκαρε να συνεργαστεί σε κάποια φάση της ζωής του με την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Αν δεν ήμουν δημοσιογράφος, θα ήθελα να ήμουν ψυχολόγος. Θα έλυνα και τα ψυχολογικά μου χωρίς βοήθεια. Νομίζω δηλαδή!

Σε μια προηγούμενη ζωή πρέπει να ήμουν: Ξεκάθαρα αποτυχημένος οικονομολόγος. Δεν εξηγείται αλλιώς η κακή διαχείριση που κάνω.

Όταν θυμηθώ τα πρώτα μου βήματα στη δουλειά, νοσταλγώ το άγχος, την αγωνία και την απίστευτη όρεξη που είχα για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Έζησα μοναδικές στιγμές που έμειναν χαραγμένες μέσα μου.

Η στιγμή στην επαγγελματική μου πορεία που ξεχωρίζω ήταν η συνεργασία μου με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Εκεί τα έζησα όλα στον απόλυτο βαθμό. Όπως επίσης και η συνεργασία-φιλία με τον Γιώργο Χουλιάρα. Με τίμησε και με βοήθησε όσο κανείς.

Η δουλειά που μετανιώνω είναι… Ας μην ανοίγουμε «πληγές». Σίγουρα ήταν οι χειρότεροι 6 μήνες της ζωής μου.

Επαγγελματικό όνειρό μου είναι… Δεν ξέρω αν είναι όνειρο, όμως σίγουρα θα με ιντρίγκαρε να συνεργαστώ σε κάποια φάση της ζωής μου με την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Δεν ξέρω ούτε το πότε, ούτε το ρόλο που θα είχα. Αυτό είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει πια.  Είναι η μόνη παρουσιάστρια της ψυχαγωγίας στην Κύπρο που έχει αποδείξει ότι είναι σταθερή αξία και παραμένει η πιο δημοφιλής. Αν και έχω αποφασίσει ότι το κεφάλαιο «τηλεόραση» έχει τελειώσει για μένα, ίσως σε κάποια φάση της ζωής μου να κάνω ένα μικρό, διακριτικό πέρασμα.

Ο συνάδελφος που έγινε φίλος είναι ο Λούης Πατσαλίδης. Η σχέση μας με το πέρασμα των χρόνων έχει εξελιχθεί σε οικογενειακή!

Με τρεις λέξεις θα με περιέγραφα: Εμμονικό, δοτικό, δίκαιο.

Αυτό που ξέρουν για μένα μόνο όσοι με γνωρίζουν καλά είναι… Θα συνεχίσουν να το ξέρουν μόνο οι δικοί μου άνθρωποι.

Όταν έχω ελεύθερο χρόνο βλέπω ταινίες και σειρές. Ένας δοκιμασμένος τρόπος να χαλαρώσω και να ξεφύγω από την καθημερινότητα. Κυρίως όταν παρακολουθώ τα αγαπημένα μου καρτούν της Disney.

Το γεγονός που μου άλλαξε τη ζωή είναι η μετακόμιση μου στην Κύπρο. Η πιο σωστή απόφαση που πήρα και δεν μετάνιωσα λεπτό.

Η πιο γλυκιά παιδική μου ανάμνηση… Στο πατρικό μου στην Ελλάδα. Αγκαλιά με την μαμά, τον μπαμπά και τον αδερφό μου.

Η πιο δυνατή εμπειρία μου… Νομίζω πως δεν την έχω ζήσει ακόμη.

Στο κομμάτι της «υπομονής», από το 1 μέχρι το 10, θα με βαθμολογούσα… Ειλικρινά με 3. Είναι κάτι που προσπαθώ να βελτιώσω.

Στους ανθρώπους με χαλάει η αχαριστία και οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί.

Το πάθημα που μου έγινε μάθημα στη ζωή είναι… Να μην συνεργάζομαι με ανασφαλείς και ματαιόδοξους ανθρώπους. Και στο λέει ένας άνθρωπος που είχε πριν πολλά πολλά χρόνια και τα δυο χαρακτηριστικά που ανέφερα.

Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι στον κόσμο, θα ήταν να μάθω στους οδηγούς να ανάβουν φλας όταν θέλουν να στρίψουν!

Το μότο ζωής μου είναι… Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

Info

Ο Τάσος Θεοδώρου καλημερίζει κάθε πρωί, 6:30-10:00, τους ακροατές του Active 107,4 & 102,5. Ένα εναλλακτικό πρωινό που προσφέρει απλόχερα χαμόγελα και θετική ενέργεια!

Περιοδικό ΤV Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS