CELEBRITIESSHOWBIZΤέλος το ξανθό για την Μαρία Κορινθίου!

Τέλος το ξανθό για την Μαρία Κορινθίου!

Ήταν τέτοια η ταύτιση της Μαρίας Κορινθίου με κάθε χαρακτηριστικό του σώματος και του προσώπου της, που η οποιαδήποτε αλλαγή θα ήταν πολύ ανοίκεια στο μάτι. Ειδικά όταν αυτή αφορά το χρώμα στα μαλλιά της. Η Μαρία είναι γεννημένη μελαχρινή και όταν έγινε ξανθιά «χτύπησε» πολύ έντονα στο μάτι.

Ο ρόλος της στο θέατρο ως Νεράιδα Αλίκη Βουγιουκλάκη και το εμπορικό κομμάτι επέβαλλαν την αλλαγή σε ξανθό. Χρειάστηκε να περάσει σημαντικό διάστημα για να μπορέσουμε να απορροφήσουμε την εικόνα της ως ξανθιά. Κι η ίδια το υποστήριξε όσο καλύτερα μπορούσε. Ήταν όμως κόντρα ρόλος. Ο ρόλος και η παράσταση τελείωσαν, άρα ήταν καιρός να επανέλθουμε στα κλασικά, στα ιδανικά.

Και το ιδανικό θέλει τη Μαρία Κορινθίου μελαχρινή. Πιστή αποτύπωση της μεσογειακής ομορφιάς. Επιστροφή στο «Ελληνίδα Μπελούτσι» μοτίβο. Στη συνέντευξη και φωτογράφιση που κάνει για το κυριακάτικο People που κυκλοφορεί με το Έθνος, η Μαρία είναι ξανά μελαχρινή. Στο σχόλιο της φωτογραφίας που ανάρτησε στο Instagram γράφει ότι περίμενε πως και πως αυτή την επάνοδο.

Φυσικά στο εξώφυλλο που βλέπουμε, τα μαλλιά της δεν είναι το μοναδικό σημείο εστίασης. Το φόρεμα της, το στυλ της, όλα πάνω της φωνάζουν ιταλικό ρεαλισμό.

View this post on Instagram

Welcome back Μαράκι 🔮 Τολμώ να σας πω ότι το περίμενα πως και πως το μελαχρινό μου 🖤 PEOPLE MAGAZINE @peoplegreece www.peoplegreece.com Αυτή τη Κυριακή με το @ethnosnewspaper ______________ #photography @llocq #makeup #hairstyling @dimitris__stamatiou #styling @lamp_polina #interview @vimarinos #head @gpratanos ________________ #hairtreatment #tranformation #familyhair Η καινούργια μου οικογένεια που ευθύνεται για την αλλαγή μου αλλά και για την φροντίδα των μαλλιών μου! @olaplex_greece @olaplex @dimgaris #colorist #haircut @stathis.d.litsas ____________ #olablex #olaplextreatment #olaplexgreece #olaplexlove #Maria #mariakorinthiou #actress #cover #covergirl #coverstory #peoplemagazine

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS