ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΘέκλα Πετρίδου: Από παρουσιάστρια, τώρα ηθοποιός (pics)

Θέκλα Πετρίδου: Από παρουσιάστρια, τώρα ηθοποιός (pics)

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της από το τιμόνι της εκπομπής «Θέκλα μιλάμε ανοιχτά», έπιστρέφει με το νέο επαγγελματικό της βήμα.

Ο λόγος για την Θέκλα Πετρίδου η οποί μπορεί να αποχώρησε από τον ρόλο της παρουσιάστριας, ωστόσο η σχέσεις της με το Sigma δεν λένε να τελειώσουν. Η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανακοίνωσε την συμμετοχή της στη νέα κωμική σειρά του καναλιού «Άλλα λόγια θκειε παπά» με μια σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα.

Η ίδια έγραψε: ««Άλλα λόγια θκειε παπά»!
Από τον Σεπτέμβριο στο Σίγμα η ξεκαρδιστική κωμωδία εποχής.
Είχα μια σκηνή σήμερα, ως έκτακτη συμμετοχή και παίζει ένας τύπος απέναντι μου τον ζαπτιέ, που μόνο που βλέπω το ύφος του θέλω να κλάψω από τα γέλια. Ένα νεαρό παιδί. Μου λέει μετά: μου λέει ο πατέρας μου πως φτάνουμε συγγενείς. Ποιος είναι ο πατέρας σου; Ο Άλκης Αλκηβιάδης, ο γιος του Κωστή Αλκιβιάδη, του αδελφού της γιαγιάς μου της Θέκλας. Μικρή που είναι η Κύπρος. Κώστας Αλκηβιάδης φυσικά ο 2ος ξάδελφος!
#theklapetridou #guestar»

View this post on Instagram

«Άλλα λόγια θκειε παπά»! Από τον Σεπτέμβριο στο Σίγμα η ξεκαρδιστική κωμωδία εποχής. Είχα μια σκηνή σήμερα, ως έκτακτη συμμετοχή και παίζει ένας τύπος απέναντι μου τον ζαπτιέ, που μόνο που βλέπω το ύφος του θέλω να κλάψω από τα γέλια. Ένα νεαρό παιδί. Μου λέει μετά: μου λέει ο πατέρας μου πως φτάνουμε συγγενείς. Ποιος είναι ο πατέρας σου; Ο Άλκης Αλκηβιάδης, ο γιος του Κωστή Αλκιβιάδη, του αδελφού της γιαγιάς μου της Θέκλας. Μικρή που είναι η Κύπρος. Κώστας Αλκηβιάδης φυσικά ο 2ος ξάδελφος! #theklapetridou #guestar

A post shared by Θέκλα Πετρίδου (@theklapetridou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS