CELEBRITIESSHOWBIZΘέλξια Βαλέρια: Οι νέες φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα και η εμπειρία της...

Θέλξια Βαλέρια: Οι νέες φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα και η εμπειρία της δεύτερης εγκυμοσύνης

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, αφού σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της, το δεύτερο της παιδάκι.

Όπως αποκαλύπτει στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, όπου είδαμε νέες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της, βρίσκεται στις 20 εβδομάδες ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις της για την ξεχωριστή περίοδο που διανύει. 

Διαβάστε επίσης Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Αποκάλυψε πόσο μηνών είναι και τα συμπτώματα της δεύτερης εγκυμοσύνης

“20weeks λοιπόν και είναι η πρώτη bump pic που ανεβάζω εδω. Η αλήθεια είναι ότι μόλις συνειδητοποίησα πως είναι ελάχιστες οι φωτογραφίες που έβγαλα σε αυτή την εγκυμοσύνη…
Λίγο ότι δεν έχω σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο και όσον έχω θελω να τον περνάω με την Z… Λίγο ότι περνάει πολύ πιο γρήγορα ο καιρός τη 2η φορα ( Είναι απίστευτο) Λίγο διαφορά που συνέβησαν και δεν μου επέτρεψαν να έχω την καλύτερη διάθεση… λίγο οι ορμόνες… λίγο η κούραση -που δε συγκρίνεται με την πρώτη εγκυμοσύνη- … λίγο οι «τύψεις» και η αγωνία για το πως θα το πάρει η Ζ όταν -πρώτα ο Θεός- ερθει το bebe…. Ε… λίγο από όλα … Έχω να σας πω ότι όντως την δεύτερη εγκυμοσύνη την περνάς πολύ διαφορετικά (εγώ τουλάχιστον)… Όμως καθε μέρα όταν όλα ηρεμούν και ξαπλώνω στο κρεβάτι και είμαστε τα 2 μας με το bebaki νιώθω τόσο ευγνώμων και τόσο χαρούμενη που ο θεός στέλνει άλλο ένα αγγελούδι στη ζωή μου … Και είμαι σίγουρη πως και εγώ- όπως τόσες άλλες μανούλες -θα βρούμε τον τρόπο να διαχειριστούμε την κατάσταση όταν με το καλό έρθει….Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε καθε γυναίκα θέλει να γίνει μανούλα να της στείλει ο θεός το δικό της θαυματάκι.”

Thelxia Valeria Frangoudes 1711903582 3336011500957536876 27811478

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS