HomeTALK OF THE TOWNJUICYThrowback Story: Εσύ θυμάσαι ότι η Άννα Βίσση έπαιξε στο Βουράτε γειτόνοι;

Throwback Story: Εσύ θυμάσαι ότι η Άννα Βίσση έπαιξε στο Βουράτε γειτόνοι;

Αναντίρρητα η σειρά του Sigma «Βουράτε Γειτόνοι» σε σενάριο του Γιώργου Τσιάκκα πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία του νησιού μας. Κατά την διάρκεια προβολής της η αγαπημένη κωμική σειρά συγκέντρωσε νούμερα ρεκόρ στην AGB Nielsen και μερικές από τις ατάκες των αγαπημένων ηρώων πέρασαν στην καθομιλουμένη των φανατικών θαυμαστών της.

Το «Βουράτε Γειτόνοι» διήρκησε πέντε κύκλους και μέχρι σήμερα προβάλλεται σε επανάληψη και χαίρει μεγάλης αποδοχής από το κοινό. Ο Γιώργος Τσιάκκας ήταν πάντα ιδιαίτερα ευφάνταστος στα σενάριά του και είδαμε τους αγαπημένους χαρακτήρες σε πολλές περιπέτειες.

Διάβασε επίσης: Ο Γιώργος Τσιάκκας εξηγεί γιατί μετά από 22 χρόνια όλοι βλέπουν (πάλι) το «Βουράτε Γειτόνοι»

Μια από αυτές ήταν όταν η «Ναστάζια», ο «Αρτεμάκης», «Σώτια» και η «Μαίρη» είχαν επισκεφτεί το καμαρίνι της Άννας Βίσση.

Πρόκειται για μια σκηνή που η κορυφαία Κύπρια τραγουδίστρια υποδυόταν τον εαυτό της. Το εν λόγω στιγμιότυπο κοινοποιήθηκε πρόσφατα στη διαδικτυακή πλατφόρμα του TikTok και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε… viral, αφού λίγοι θυμόντουσαν την εν λόγω σκηνή.

Διάβασε ακόμη: Απόστολος Παρέλλης: «Η καριέρα μου ως αθλητή τελειώνει το 2024»

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends