ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤο tweet του Elon Musk για τον κύπριο που περιμένει εδώ και...

Το tweet του Elon Musk για τον κύπριο που περιμένει εδώ και 2 μήνες να τον αγκαλιάσει! (βίντεο)

Ο κύπριος Tik Toker Φειδίας Παναγιώτου βρίσκεται εδώ και 2 μήνες στην άλλη άκρη του κόσμου και συγκεκριμένα στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας SpaceX στο Τέξας, με στόχο να τραβήξει την προσοχή του CEO Εlon Musk και να τον αγκαλιάσει!

Αυτό είχε ως αποτέλσμα να τραβήξει την παγκόσμια προσοχή αφού ο νεαρός κατασκηνώνει έξω από τα γραφεία του Elon Musk μιας και έβαλε challenge στον εαυτό του να τα καταφέρει και καθημερινά ανεβάζει βιντεάκια στο προφίλ του στο Tik Tok  και ενημερώνει τους ακόλουθούς του για την προσπάθεια που κάνει εδώ και τόσο καιρό.

Μάλιστα ο Elon Musk, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του αυτής, ενημερώθήκε για τον Φειδία με την αντίδραση του αρχικά να μην ήταν και η καλύτερη, ωστόσο μετά από μέρες και αφού έτυχε σχετικής ενημέρωσης από παιδιά, έκανε tweet γράφοντας ότι θα πάει τελικά να τον αγκαλιάσει!

Ο Φειδίας μέχρι στιγμής μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο followers στο Tik Tok!

Δείτε το tweet που έκανε σήμερα 21 Δεκεμβρίου, ο Elon Musk:

Πιο κάτω τo τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο Φειδίας για την 62η μέρα εκεί στα γραφεία περιμένοντας τον Έλον Μασκ να ανταποκριθεί!

Σε αυτό βλέπουμε τον Φειδία να προσπαθεί απεγνωσμένα να μεταφέρει κάποιος το μήνυμα στον Έλον Μασκ και να περιμένει έξω από τον είσοδο του κτιρίου αλλά και στην έξοδο μέχρι να τα καταφέρει, με τον ίδιο να περιγράφει ότι μάλλον είναι πιο δύσκολο απ’ ότι το φανταζόταν!

@fidias0

Day 61 of trying to hug elon musk #hugelon #elonmusk #twitter

♬ original sound – Fidias

Το βίντεο που ανέβασε την πρώτη μέρα:

@fidias0

Day 1 of trying to give elon musk a hug! #hugelon #elonmusk

♬ original sound – Fidias

Μάλιστα να σημειωθεί ότι κατάφερε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του εκεί να κερδίσει μέσα από ένα άλλο challenge ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο και πούλησε και πήρε 300,000 χιλιάδες ευρώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS