CELEBRITIESSHOWBIZΤριαντάφυλλος: «Ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα» (vid)

Τριαντάφυλλος: «Ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα» (vid)

Εκ νέου έριξε τα βέλη του στον Κωνσταντίνο Βασάλο ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στο Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα και τα «έβαλε» με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Νίκο Μπάρτζη και αποκάλυψε ποιοι του λείπουν από Survivor All Star. Επίσης είπε ότι δεν ήρθε ο James μαζί του στην Αυστραλία γιατί ήταν ακριβό το εισιτήριο. Και τέλος σχολίασε τον Νίκο Μπάρτζη που χαρακτήρισε τον Καραγκούνια Τριαντάφυλλο Νο 2.

«Τελικά δεν ξέρεις ποιος σε αγαπά κι ότι έζησα εκεί πέρα έγινε κι εδώ. Όταν μιλάς με ένα φίλο μέρα παρά μέρα, στέλνεις καρδούλες, φίλε σε αγαπώ, είμαι δίπλα σου ό,τι χρειαστείς και μετά γίνεται αυτό, ε δεν απογοητεύεσαι ρε φίλε; Τώρα το μόνο που μένει να δω είναι να πει κάτι κακό ο Σάκης για εμένα. Παναγία μου ο Σάκαρός μου ποτέ» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος για τον Νίκο Μπάρτζη.

«Μα δεν μιλά ο Κωνσταντίνος, θέλει κέρμα για να μιλήσει. Ήταν ένας πανελίστας από το Survivor και δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ να γίνει παρουσιαστής, που θα μπορούσε. Και στο πάνελ που ήταν, ήταν συνέχεια έτσι και μόλις του έβαζαν κέρμα, άνοιγε το στόμα. Μόνο με κέρμα λειτουργούσε, οπότε τι να του πεις.» συνέχισε ο Τριαντάφυλλος και μίλησε για τους παίκτες που του λείπουν.

Στο τέλος είπε: «Κάτι διάβασα για αιματολογικές. Δεν θέλω να θεωρηθεί κακία, αλλά επειδή ξέρω από γυμναστική κι έχω κάνει βάρη 90 κιλά κι από εκεί που φουσκώνει, πάλι γραμμώνεις και πας να ξαναφουσκώσεις και καλά. Ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα και κάποιοι άλλοι 2-3 παίκτες. Φιλάκια»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS