ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΥΓΕΙΑ

CELEBRITIESSHOWBIZΒάλια Χατζηθεοδώρου: «Ένιωσα άβολα όταν γράφτηκε ότι έφαγα τη δουλειά της Λάουρας»

Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Ένιωσα άβολα όταν γράφτηκε ότι έφαγα τη δουλειά της Λάουρας»

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε καλεσμένη στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα με τη Μπέττυ Μαγγίρα, μιλώντας για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

Με αφορμή τη φετινή της συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και την παρουσίαση στα backstage για το The Voice η Βάλια Χατζηθεοδώρου απάντησε για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να «τρώει» τη θέση που άφησε η Λάουρα Νάργες μετά τη γέννηση του γιου της.

«Η αλήθεια είναι ότι για το Voice δεν είχα κάνει καμία συζήτηση, δεν ήξερα κανέναν και έτσι απλά χτύπησε το τηλέφωνό μου από τον ΣΚΑΪ και μου είπαν: “Θα σε ενδιέφερε να σου προτείνουμε;” και μετά μίλησα με την Acun Medya και ξαφνικά βρέθηκα εκεί.

Είχα μια επαφή με τον ΣΚΑΪ, είχαμε κάνει ένα ραντεβού αλλά για άλλο πράγμα, πολύ γενικό. Καμία σχέση με το Voice», απάντησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Και ξεκαθάρισε: «Ένιωσα άβολα όταν γράφτηκε ότι έφαγα τη δουλειά από τη Λάουρα Νάργες ακόμα “ψήνομαι”. Έλεγα… “μα καλά θα έτρωγα μέσα σε ένα βράδυ τη δουλειά ενός ανθρώπου;” και ήμουν στο να βγω να πω ότι δεν την έφαγα και ήθελα να ανοίξω και το instagram να το πω. Δεν το έκανα γιατί πιστεύω ότι φαίνονται πως είναι τα πράγματα. Η κοπέλα είπε ότι έφυγε μόνη της», απάντησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου στην πρωινή εκπομπή του Open.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS