CELEBRITIESSHOWBIZΒανδή – Μπισμπίκης: Καλοκαίρι για δύο!

Βανδή – Μπισμπίκης: Καλοκαίρι για δύο!

Στιγμές μόνο για δύο έζησαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Υδρα.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μια μίνι απόδραση και επισκέφθηκε έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Ελλήνων celebrities για να χαρείτον ήλιο, τη θάλασσα και τον έρωτά του. Μπορεί ο χειμώνας να πέρασε, αλλά οι υποχρεώσεις δεν έχουν τελειώσει για τους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Vandi Bisbikis (5)
Έτσι, η Δέσποινα και ο Βασίλης αποφάσισαν να κάνουν μια μίνι απόδραση στο νησί του Αργοσαρωνικού για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Vandi Bisbikis (6)
Ο ήλιος, η θάλασσα, η κατάξανθη άμμος στο Μανδράκι, τη μοναδική αμμώδη παραλία του νησιού, σε συνδυασμό με τη φιλοξενία, μάγεψαν τη δημοφιλή ερμηνεύτρια, η οποία, όπως δήλωσε, έμεινε ενθουσιασμένη με τις ομορφιές της Ύδρας, ενώ με την πρώτη ευκαιρία θα την επισκεφτεί και πάλι με τον αγαπημένο της.

«Γι’ αυτό λέω χρόνια τώρα πως ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου! Σε 70′ βρεθήκαμε στην πανέμορφη Ύδρα και αγκαλιάσαμε το καλοκαίρι! Έστω και για λίγες ώρες ήταν υπέροχο που ξάπλωσα στη μοναδική αμμώδη παραλία του νησιού και κολύμπησα στα καταπρά σινα νερά του», ανέφερε.

Vandi Bisbikis (4)
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι αχώριστοι. Μοιράζονται μαζί τον ελεύθερό τους χρόνο, αλλά και τις επαγγελματικέςτους ανησυχίες προ σπαθώντας να δίνουν θετική ενέργεια ο ένας στον άλλον. Λίγες ημέρες πριν, πιασμένοι χέρι χέρι, έκαναν την εμφάνισή τους στα βραβεία MAD, με τον Βασίλη να συνοδεύει και να καμαρώνει την άγαπημένη του, η·οποία θάμπωσε τους παρευρισκομένους με την εμφάνισή της.

Στο πλευρό του δημοφιλούς ηθοποιού, όμως βρίσκεται και η Δέσποινα, που δεν χάνει πρόβα του, ενώ τον χειμώνα που πέρασε δεν έχασε επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Vandi Bisbikis (8)

Πηγή: Real Life

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS