HomeTALK OF THE TOWNJUICYΒαρύ πένθος για την Σπυριδούλα: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο του πατέρα της

Βαρύ πένθος για την Σπυριδούλα: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο του πατέρα της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η πρώην παίκτρια του MasterChef η οποία τον τελευταίο καιρό έμενε στην Κύπρο αφού εργαζόταν σε γνωστό εστιατόριο του νησιού μας. 

Η Σπυριδούλα έχασε τον πατέρα της ξαφνικά, όταν εντοπίστηκε χθες νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Νέα Ιωνία. Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Νέα Ιωνία και πιστός φίλαθλος της Νίκης Βόλου.

Επί σειρά πολλών ετών διατηρούσε τσιπουράδικα στην Νέα Ιωνία, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζονταν σε ουζερί ως σερβιτόρος.

Οι στιγμές που περνάει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι τραγικές και η ίδια δεν θέλησε να πει πολλά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της η εκπομπή “Καλοκαίρι not”. 

«Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Αυτό μόνο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη», είπε. 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends