CELEBRITIESSHOWBIZΒασιλική Χατζηαδάμου για την περιπέτειά της με καρκίνο: «Υπέφερα από φρικτούς πονοκεφάλους»

Βασιλική Χατζηαδάμου για την περιπέτειά της με καρκίνο: «Υπέφερα από φρικτούς πονοκεφάλους»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και την δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους παραχώρησε η Βασιλική Χατζηαδάμου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε το τελευταίο διάστημα.

Απόσπασμα από την συνέντευξη:

Το τελευταίο διάστημα, όπως έχει γίνει γνωστό, βρέθηκες αντιμέτωπη με μια δύσκολη περιπέτεια που σχετιζόταν με την υγεία σου. Θέλεις να μας μιλήσεις γι’ αυτό;

Θέλω. Ο τελευταίος ενάμισης χρόνος, πέρα από αυτά που κατέκλυσαν όλους μας, υπήρξε αρκετά δύσκολος για μένα. Η δική μου περιπέτεια ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, όταν ένιωσα μια αδιαθεσία, η οποία κράτησε τελικά αρκετό καιρό, με κυριότερο πρόβλημα τη βραχνάδα. Αυτό επηρέασε απίστευτα την καθημερινότητά μου. Υπήρχαν μέρες που δυσκολευόμουν πολύ να μιλήσω, που ένιωθα ενόχληση και πόνο στο σημείο των φωνητικών χορδών, που κουραζόμουν αδικαιολόγητα πολύ και που υπέφερα από φρικτούς πονοκεφάλους. Με παρότρυνση του γιατρού μου ακολούθησα συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, η οποία αν και διήρκησε για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν επέφερε καμία βελτίωση. Στην προσπάθειά μας να ανακαλύψουμε τι ακριβώς συνέβαινε, στείλαμε τις εξετάσεις μου στο εξωτερικό, ενώ έκανα θεραπείες παράλληλα με φαρμακευτική αγωγή. Η κατάσταση δεν έδειχνε να βελτιώνεται. Με τη βοήθεια ενός φίλου μουσικού, του Βασίλη Χατζηλούκα, απευθύνθηκα σε έναν πολύ σπουδαίο γιατρό στην Αθήνα. Μετά από όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις, καταλήξαμε στο χειρουργείο. Έγινε επέμβαση και εκεί είδαμε την πραγματική εικόνα.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή (11/9) μαζί με τον Φιλελεύθερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS