CELEBRITIESSHOWBIZΒίκυ Καγιά: Η απάντηση στο άγριο κράξιμο Χριστοπούλου - Πατούλη

Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στο άγριο κράξιμο Χριστοπούλου – Πατούλη

Το GNTM5 έκανε πρεμιέρα και ήδη άρχισαν τα σχόλια για τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μόδας, με αρκετούς να φαίνονται δυσαρεστημένοι με τη στάση της Βίκυς Καγιά προς τα νεαρά μοντέλα.

Κριτική για το πρόσωπο της Βίκυς Καγιά έκαναν μεταξύ άλλων και η Έλενα Χριστοπούλου Μαρίνα Πατούλη, με την Βίκυ Καγιά να απαντάει στις δύο κυρίες μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Μαρίνα Πατούλη χαρακτήρισε το GNTM τηλεοπτικό σκουπίδι. «Θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι. Θεωρώ ότι προσβάλλει τη νέα γενιά, χαλάει τα πρότυπα και προσβάλλει τη γυναίκα. Και δεν θα το ξαναδώ ποτέ. Δεν τη γνωρίζω τη Βίκυ Καγιά, δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο. Δεν ξέρω τι μου λέτε για την κυρία Χατζηπαντελή. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε.

Καλή επιτυχία να έχουν. Όμως δεν μπορεί να δείχνουν λάθος πρότυπα στη νέα γενιά. Και σε αυτό είμαι κάθετη. Ως μάνα και ως εκπαιδευτικός, αν είχα κόρη με τίποτα δεν θα επέτρεπα στο παιδί μου ή στα παιδιά μου να εκτεθούν σε αυτά τα σκουπίδια» είπε, χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό της.

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά ήταν η εξής: «Καλοσύνη της, έχει απόλυτο δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη της. Εγώ δε τη ξέρω προσωπικά την κυρία. Και είναι δικαίωμά της να το λέει δημόσια. Από την άλλη δημιούργει πάρα πολλά συναισθήματα το GNTM. Για πάρα πολλούς λόγους. Και είναι όλα δεκτά. Εγώ δε θέλω να παίρνω μέρος σε αυτό. Την κυρία Πατούλη δεν τη ξέρω. Δεν έχω τίποτα κακό να πω για κανέναν άνθρωπο».

Από την πλευρά της και η Ελενα Χριστοπούλου σχολίασε αρνητικά μέσα από το «Πρωινό μας» το επεισόδιο της Τρίτης. Εξάλλου η ίδια συμμετείχε στους δυο πρώτους κύκλους του ριάλιτι μόδας ως coach και δεν έκρυψε την αντίρρηση της με όσα έγιναν στις auditions.

«Δεν είδα το παιχνίδι χθες αλλά από το βίντεο με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Είδα βία, δεν είναι έτσι η δουλειά μας», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου και συνέχισε:

«Στη δική μας τη δουλειά ένα κορίτσι που έρχεται μπροστά, 18 χρονών, το οποίο είναι άπειρο και έρχεται να το βοηθήσουμε, όχι να του κάνουμε αυτό το bullying στην τηλεόραση. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω. Ποιος το άφησε να γίνει αυτό; Γιατί βλέπω ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά. Και βλέπω τον Καράβα, τον οποία αντιλαμβάνομαι τηλεοπτικά, ο οποίος μετά από αυτόν τον οχετό, σκύβει το κεφάλι. Και εγώ έτσι θα έκανα στη θέση του. Είναι άλλο η τηλεόραση και άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι και οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές».

Όσον αφορά τις πιο πάνω δηλώσεις η Βίκυ Καγιά τοποθετήκε και τόνισε ότι: «Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα είδος bullying. Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε και να καταδικάσουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται οποιοσδήποτε να το υπονοεί αυτό. Εμείς το αντίθετο κάνουμε, όχι αυτό. Στην τηλεόραση ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του. Το έχω πια δεχτεί, απλά μετά από τόσα χρόνια δε το αφήνω να μου αλλάξει την ενέργεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS