CELEBRITIESSHOWBIZViral το βίντεο με τον Μπεν Άφλεκ να απολογείται στη Τζένιφερ Λόπεζ!

Viral το βίντεο με τον Μπεν Άφλεκ να απολογείται στη Τζένιφερ Λόπεζ!

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δέιχνει τον Μπεν Άφλεκ, να απολογείται σαν μικρό παιδί στην σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ σε πάρτυ το οποίο βρίσκονται.

Συγεκριμένα, το πολύ σύντομο βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok τα λέει όλα, μιας και βλέπουμε τον ηθοποιό να ξεκαθαρίζει στην αγαπημένη του ότι δεν έχει πιει καθόλου ποτό.

Εξάλλου, αδυναμία του Μπεν Άφλεκ στο ποτό και το τσιγάρο είναι γνωστή αφού ο ίδιος στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει και τις προσπάθειες που έκανε να απεξαρτηθεί, ενώ αρκετές φορές έχει νοσηλευθεί σε κέντρα απεξάρτησης.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο μετράει 1,5 εκατομμύριο προβολές, τον βλέπουμε να διαμαρτύρεται στην Λόπεζ και να της λέει ότι “Δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;”

Πάντως, αρκετοί χρήστες του διαδικτύου υποστήριξαν τον Άφλεκ και σχολίασαν ότι η στάση της Λατίνας σούπερ σταρ να πίνει μπροστά του σίγουρα δεν τον βοηθά, ωστόσό άλλοι υποστήριξαν ότι δοκίμασε από το ποτήρι εκείνο ώστε να διπιστώσει αν είχε μέσα αλκοόλ.

Η ίδια παρά το γεγονός ότι τον καρφώνει με το έντονο βλέμα της, βλέπουμε να διατηρεί την ψυχραιμία της.

Δείτε το βίντεο:

@alliworkscarpets

#BenAffleck & #JenniferLopez at the #ShotgunWedding party! #ShotgunWeddingMovie #MoviePremiere #Hollywood #JLo #JoshDuhamel #BTS

♬ original sound – Alli Works Carpets

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS