CELEBRITIESSHOWBIZΒλάσσης Μπονάτσος: Οι «Απαράδεκτοι» συγκινούν για τον Βλάσση τους (vid)

Βλάσσης Μπονάτσος: Οι «Απαράδεκτοι» συγκινούν για τον Βλάσση τους (vid)

“Τον έπνιγε αυτή η δέσμευση και του άρεσε να την υπερβαίνει. Νομίζω πως κάποια στιγμή την υπερέβη και σωματικά και… έφυγε” ανέφερε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν πρωταγωνιστής στο νέο αφιέρωμα που παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς στο Idols το βράδυ της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, ο απόλυτος Έλληνας συνάντησε την αγαπημένη τηλεοπτική παρέα του αείμνηστου καλλιτέχνη. Δηλαδή τον Γιάννη Μπέζο, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Δήμητρα Παπαδοπούλου από τους «Απαράδεκτους».

Μέσα σε όλα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω από που μπορεί να προερχόταν αυτό το χάρισμα του. Ήταν ένα χαρισματικό πλάσμα. Σου θύμιζε το παιδί που έχει ένα σπίτι ωραίο, προστατευμένο με μια οικογένεια και πηδάει την μάντρα. Για να πάει έξω, για να κάνει τις αλητείες του αλλά το σπίτι υπάρχει»

«Όταν έγιναν οι Απαράδεκτοι, που ήμασταν ήδη συνεννοημένοι εμείς οι τρεις, έρχεται και μου λέει «ρε συ, να σου πω κάτι… Εγώ ήρθα από την Αμερική και δεν θα είμαι σε αυτό που ετοιμάζεις;». Το σκέφτηκα και έτσι ξεκίνησε. Με τσαμπουκά. Και αποδείχθηκε ότι ήταν ο καταλύτης μας, η νότα μας, αυτό που χρειαζόταν αυτή η παρέα για να δέσει» παραδέχθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Ήταν αγαπησιάρης! Αυτό ήταν το βασικό του χαρακτηριστικό. Αγαπησιάρης και ανέναχτος» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. «Μπορούσα να του πω τα πάντα. Τα πάντα, τα πάντα. Από κοριτσίστικα θέματα μέχρι υπαρξιακές συζητήσεις. Ήταν ένας άνθρωπος που άρχισε να μου μιλάει για ένα ευρύτατο φάσμα με πολύ γέλιο. Άμα δεν χάραζε, για ύπνο δεν πηγαίναμε»!

«Αυτό το όριο που αναγκάζεται πολλές φορές η ανθρώπινη φύση να έχει τον περιόριζε. Τον έπνιγε αυτή η δέσμευση και του άρεσε να την υπερβαίνει. Νομίζω πως κάποια στιγμή την υπερέβη και σωματικά και… έφυγε» συμπλήρωσε η δημιουργός του θρυλικού σίριαλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS