CELEBRITIESSHOWBIZΞεσπά ο Ηλίας Μαμαλάκης: «Tενεκέδες ξεγάνωτοι κάνουν διάφορα πράγματα στην τηλεόραση κι...

Ξεσπά ο Ηλίας Μαμαλάκης: «Tενεκέδες ξεγάνωτοι κάνουν διάφορα πράγματα στην τηλεόραση κι εγώ έμεινα εκτός»

Εκτός τηλεόρασης βρίσκεται εδώ και χρόνια ο Ηλίας Μαμαλάκης, παρά το γεγονός ότι οι εκπομπές του ήταν από τις πιο επιτυχημένες στην Ελλάδα και βραβευμένες στο εξωτερικό.

Ο γνωστός μάγειρας, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και την Σίσσυ Μενεγάτου και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του στο γεγονός ότι δεν βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες, παρά τις επιτυχίες του.

«Δεν ξέρω. Εγώ νομίζω ότι δεν κατάφερα τίποτα. Τι να σας πω; Είμαι ένα άτομο που έχω την οικογένειά μου γύρω μου και έχω φτάσει στην κορωνίδα του επαγγέλματός μου. Από την άλλη, δεν υπήρξε συνέχεια και αυτό είναι περίεργο, γιατί τενεκέδες ξεγάνωτοι κάνουν τώρα διάφορα πράγματα, ενώ για μένα που έκανα μια εκπομπή, το «Μπουκιά και συγχώριο», το οποίο βραβεύτηκε για πέντε χρονιές στα βραβεία της ελληνικής τηλεόρασης, βραβεύτηκε στη Συρία, στην Τυνησία, στη Γερμανία και αλλού, το χρησιμοποίησε ο ΕΟΤ σαν ταινία, το πήρε η Ολυμπιακή τότε και το έβαζε στα μακρινά ταξίδια, ξαφνικά… όλα τελειώσανε!», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης, σε ερώτηση για το πού πιστεύει ότι τα έχει πάει καλύτερα, στα ερωτικά ή τα επαγγελματικά.

Εννοείτε ότι ξαφνικά, ενώ είχατε επιτυχημένες εκπομπές, βρεθήκατε «άγνωστο για ποιο λόγο» εκτός τηλεόρασης;
Ναι, ακριβώς αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS