CELEBRITIESSHOWBIZΞέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: Η σκληρή απάντηση μετά τα υπονοούμενα για την...

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: Η σκληρή απάντηση μετά τα υπονοούμενα για την εκπομπή της

«Δεν θα αφήσω αυτή την προσβολή να αιωρείται»

Μετά το τέλος της σημερινής της εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη βγήκε από το στούντιο του Mega για να μιλήσει απευθείας στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από τον σταθμό, μετά τα σενάρια που ακούστηκαν τις προηγούμενες ώρες για την εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα είπε ο Θοδωρής Ρακιντζής, ο οποίος άφησε υπονοούμενα για τη σχέση της με τους συνεργάτες της, μετά την ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα.

«Εγώ είμαι εδώ μπροστά σας για να λύσουμε όλες τις απορίες, να μιλήσουμε και να πούμε τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν γιατί καταλαβαίνετε ότι αυτή τη στιγμή εκτιθέμεθα όχι από τα γεγονότα που συμβαίνουν αλλά από τον τρόπο που τα διαχειρίζονται κάποιοι αγαπημένοι, εκλεκτοί συνάδελφοι. Θέλω να ξεκινήσω με τον λόγο που βρίσκομαι μπροστά σας αυτή τη στιγμή.

Παρακολουθώντας την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο κύριος Ρακιντζής ο οποίος εκτιμώ αφάνταστα άφησε αιχμές κι άφησε να εννοηθεί ότι εγώ αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου φεύγοντας, μη δίνοντας σημασία στις εξελίξεις κι αφήνοντάς τους στο σκοτάδι.

Βγαίνω λοιπόν δημόσια και τον διαψεύδω κατηγορηματικά και προσκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο να βγουν και να το πουν. Είμαι ένας άνθρωπος με επαγγελματικό ήθος, χρόνια τώρα, και αν για κάτι είμαι γνωστή, είναι γιατί είμαι καλό παιδί του χώρου.

Δεν έχω ποτέ στη ζωή μου προσβάλλει κανέναν, δεν έχω μιλήσει ποτέ και σε κανέναν άσχημα σε κανέναν, δεν έχω ανεβάσει τον τόνο της φωνής μου, δεν έχω εκμεταλλευτεί τη θέση της παρουσιάστριας για να μειώσω τους υπόλοιπους. Έχω υπερασπιστεί πολλές φορές συνεργάτες και ανθρώπους που δουλεύουν για την εκπομπή μου πολλές φορές και με το κόστος της απουσίας της δικής μου θέσης από την εκπομπή. Έχω αποσυρθεί από πρότζεκτ υπερασπιζόμενη τους συνεργάτες μου. Και μπορούν να με επιβεβαιώσουν. Τα παιδιά είναι μέσα να τα βρείτε και να τους μιλήσετε, να τους ρωτήσετε πόσο όμορφα μίλησα σε όλους, στον καθένα ξεχωριστά και τι συγκινητικά ανταπάντησαν. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία

Αυτήν την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, αυτήν την αιχμή δε θα την αφήσω να ανακυκλώνεται, γιατί με προσβάλλει πρωτίστως ως άνθρωπο και επαγγελματία. Δεν θα κινηθώ νομικά. Έχω λόγο όταν ακούω κάτι που με θίγει, να βγαίνω και να ξεκαθαρίζω τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή ο Θοδωρής Ρακιντζής που εκτιμώ αφάνταστα, μετέφερε μία πληροφορία που δε ξέρω πώς του ήρθε αλλά εγώ προσκαλώ οποιονδήποτε  έχει να μου προσάψει το παραμικρό σε σχέση με τη συμπεριφορά μου, να βγει και να μιλήσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS